Следва

Колко сладко! Адам Лавин изнесе спонтанна серенада на Бехати

Чук, чук! Дейвид Бекъм е!

Следобедно си представяме колко яко би било, както си стоим вкъщи и Дейвид Бекъм да ни почука на вратата...

People of art преди 8 години

Следобедно си представяме колко яко би било, както си стоим вкъщи и Дейвид Бекъм да ни почука на вратата. Звучи абсолютна фантасмагория, малък женски блян, но всъщност се оказа, че това не е напълно невъзможно.

Не и като част от новото реалити предаване „Knock, Knock“ с водещ Райън Сикрест, чиято концепция е именно подобни изненади, които се случват на нищо неподозиращи семейства и ги изненадва – едни с игра с парични награди, други с неочаквани предложения за брак, а трети с появата на любимата им звезда.

По този повод и 40-годишният съпруг на Виктория Бекъм се появи пред вратата на калифорнийското семейство Гонзалес и промени техния живот. Футболистът изненада седемчленното семейство с нови мобилни телефони и чек за 100 000 долара.

Бащата, Виктор, някога е бил професионален футболист в Мексико, но е трябвало да се откаже, за да започне работа в строителството – единственият начин да издържа семейството си, заради който ги вижда веднъж месечно.

Водещият на предаването, Райън Сикрест разкри, че Бекъм, който идва от бедно семейство, припознал своето минало именно в 7-членните Гонзалес и това стимулирало желанието му да помогне.

Емоционалната среща и невероятната изненада пред вратата да застане Дейвид Бекъм можете да видите във видеото долу:

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра