Следва

Men's Exhibit: Мъжка мода от улиците на Ню Йорк

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Две мнения няма - Донатела Версаче понякога прави дрехи като за подигравка към знаменитостите...

All fashion преди 8 години

Versace, ама на дуп-ки

Две мнения няма - Донатела Версаче понякога прави дрехи като за подигравка към знаменитостите, които робуват на марката й. Един такъв свеж пример е наскоро омъжилата се милионерска наследница Ники Хилтън. От малкото, което можем да видим от роклята на Ники, откриваме 60-тарско вдъхновение, останалото обаче е мистерия, освен дупето й, което се вижда доста добре. Чудно ни е какво точно я е накарало да избере подобна дреха, която освен на дупки, е прозрачна точно там, където най-малко биха искали да я видят.

Отдаваме видяното на безвкусицата на Ники и доброто чувство за хумор на Донатела, друго не ни остава.

Гага и широките й пръсти





Поп звездата с крещящ стил Лейди Гага добави рядка и доста скъпа находка към гардероба си. Става въпрос за три чифта боти Alexander McQueen от последната колекция, създадена от самия МакКуин, които певицата откупи по време на търг за UNICEF.

Всеки един от чифтовете е част от пролетно-лятната колекция 2010, наречена Plato's Atlantis, но така и не са стигнали до продажба. Ориентировъчната цена на всеки един чифт е била 10 000 $, но изпълнителката толкова силно е искала да ги притежава, че направила последно наддаване от 295 000 $, с което търгът приключил. Обувките са произведени в Италия от дърво и кожа на питон и носят името 'armadillo'.

Певицата побърза да покаже новите си придобивки в Инстаграм, снимайки се на манхатънския си балкон, а отдолу добави: "Long Live McQueen". Не че да отдаваш почит на дадена личност е лошо, напротив, но има моменти, когато нещата излизат извън контрол, а при Гага това май е често явление.

Грандоманщината на Кимие (Ким и Кание)


Миналата година, Ким и Кание си купиха имение на стойност 20 милиона долара в Калифорния, на малко повече на километър от дома на мама Крис Дженър. Ето и един кратък списък какво има в къщата:

8 спални
10 бани
Два басейна, единият с пързалка
Частно кино
Игрална зала със стени от велур и мокър бар
Къща за гости
Лозе
Розова градина





Освен всичко останало, сега двойката е решила да разшири "скромния" си дом и да купи съседната къща на стойност 2.9 милиона долара. Заедно, двата имота ще заемат площ от близо 20 000 квадратни метра. Сградата, която в момента се намира там ще бъде разрушена и, според източници, в новопостроената ще има: баскетболно игрище, спа, още едно кино, понеже едно не стига, и звукозаписно студио, за да не се налага Кание да пътува. Ясно е, че пари за харчене има, но мащабите на дома на това тричленно семейство са напълно излишни и пореден знак за болестна грандоманщина. Все още чакаме деня, в който ще прочетем, че семейство Уест използват възможностите си за нещо смислено.



Дрескод „без дрехи“ на галата на Лео





Леонардо Ди Каприо организира благотворителна гала вечеря и аукцион в Сен Тропе миналата сряда, и както можем да предположим за парти, организирано от Лео, красиви жени никак не липсват. Чудим се, възможно ли е бележитият почитател на женската хубост да е обявил неписано правило пред гостенките, че дрескодът е „нищо“, защото определено има такава тенденция. Тя, разбира се, никак не е новост. С всяко следващо светско събитие, обаче, сякаш добива нови измерения. На тази гала начело са Мишел Родригес и моделът Джесика Стaм, която наистина надминава всичко, видяно досега. Тя буквално е само по бикини! Изглежда някои културни феномени, от които ние точно започваме да се избавяме, тепърва печелят популярност в Холивуд.
 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.