Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Красотата е здраве и здравето е красота! За да ги поддържаме, често прибягваме до изморителни упражнения и лишаване от най-любимите си храни, в името на поредната диета...

Celebrities преди 8 години

Красотата е здраве и здравето е красота! За да ги поддържаме, често прибягваме до изморителни упражнения и лишаване от най-любимите си храни, в името на поредната диета. И, не че няма такива, които действат, но винаги трябва да внимаваме и да бъдем разумни в следването на каквито и да е хранителни режими. Спортът обаче винаги е плюс, а съчетан със здравословна и вкусна храна, води до перфектното тяло, за което винаги сме мечтали. 

И няма значение какво правим, важното е да го правим и никога да не се отказваме, а на помощ днес идва поредното вдъхновение в цитати, което да поддържа волята ни. А, ако имаме нужда от още мотивация, добър пример ни дават някои от най-известните личности, заснети в действие!

Карл Лагерфелд

"Спазването на диета е единствента игра, в която печелиш, когато губиш." 

Хипократ

"Нека храната ти да бъде твоето лекарство и лекарството ти бъде твоята храна."

Луи Симънс*

"Няма смисъл да имаш обувки за 100 хиляди долара и клек за 10 цента."

Арнолд Шварценегер

"Съпротивлението, с което се бориш физически във фитнеса и съпротивлението, с което се бориш в живота, могат само да изградят силен характер."

Махатма Ганди

" Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля".

Ерик Макадамс

"Ако държиш добра храна в хладилника си, ще ядеш добра храна."

Мохамед Али

"Аз тичам през трудния път, много преди да започна да танцувам с лека стъпка под светлината на прожекторите. Мразех всяка минута на обучение и тренировки, но си казвах: Не се отказвай. Страдай сега и живей останалата част от живота си като шампион.

Шампионите не се създават в залата. Шампионите са направени от нещо, което е дълбоко вътре в тях  -едно желание, една мечта, една визия."

*Луи Симънс - треньор по силов трибой.

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Ивелина Чоева

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.