Следва

Class Of 2015: Те имат повече от просто известни родители

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

След като последно чухме за дизайнерските й умения, съсредоточени около чорапите, помислихме че Рири няма с какво повече да ни изненада...

All fashion преди 8 години

Риана в поредното начинание

След като последно чухме за дизайнерските й умения, съсредоточени около чорапите, помислихме че Рири няма с какво повече да ни изненада. Но сюрприз има и този път и макар да ни е неприятно, че толкова често я включваме в седмичната ни рубрика с издънки, няма как да пропуснем това розово недоразумение.

Преди дни, наградената с Грами певица сподели снимка в социалните мрежи на рекламната кампания на новия й парфюм, носещ лаконичното, но крайно достатъчно ни название RiRi. Първоначално помислихме, че е някаква шега, а после наистина искахме да е проява чувство на хумор. Уви, май не е... Пухкава, розова и демоде, Риана и новата й кампания...

Calvin Klein и прекалената провокация

Думите Calvin Klein и скандал не са ни чужди, всъщност добре сме свикнали на маниера на работа на американския бранд, или поне така си мислехме. Повод на всеобщо възмущение станаха кадрите от новата рекламна кампания на бранда, която освен редовните разголени кадри, включва и откъси от провокативни чатове в Tinder.
"Миналите ни кампании се въртят около изображението, докато този път на фокус е разговорът, стартиран от провокация", споделиха говорители на бранда. "Виждаме истинско поведение тук, а то не включва само по-младото поколение. Поставяме акцент върху истината относно срещите - запознанството, свалката и свободата, която дигиталното пространство ти предоставя".

Според бранда кутийките с откъс от чат върху всеки един от кадрите, заснети от Марио Соренти, представляват реалния начин, по който хората комуникират в онлайн пространството и представляват съвсем истински истории.
Ние наистина се надяваме истината да не е толкова грозна, колкото е представена тук, защото липсата на морал не е привлекателна... А когато таргет групата ти включва млади, подражаващи на всичко и обсебени от себе си хора, проблемът е голям.

Когато добрият тон ти изиграе лоша шега

 

След множеството нападения над Abercrombie отново заради провокативна реклама и заради заявлението на бившия изпълнителен директор на бранда Майк Джефрис, че желанието му е само готините деца да пазаруват от Abercrombie, нужните мерки бяха взети, но с отрицателен ефект. Освен че продажбите отчитат голям спад, клиентите на бранда, които са предимно подрастващи споделят, че намират новия облик за изключително скучен. Загубата на идентичност и на дрехите, и в сайта е очевидна, а картинката не изглежда обнадеждаваща.

Макар и подложени на честа и солидна критика, Abercrombie имаха специфична таргет група и още по-специфичен облик, който работеше повече от успешно. Сега след като премахнаха всичко, което ги отличаваше от останалите, трябва да намерят нов почерк, защото потъват стремглаво надолу.

Двойно Не за Тайра

 

Да, Тайра Банкс е богиня в най-висша степен и точно заради това се чудим защо й е точно на нея да подражава в косата на Джъстин Бийбър? Красивото й лице е почти в състояние да ни убеди, че прическата й отива, но ние все пак си мислим, че това не трябва да се повтаря.

В същото време, като доказателство, че асиметрията не винаги е най-добрият избор, роклята на супермодела изглежда като оцеляла след някакъв злощастен инцидент, в който единият ръкав е бил откъснат и в последствие отново прикрепен към нея, доста несполучливо. Казано просто, не сме фенове на червеното недоразумение, което красавицата носи. Особено пък с тези обувки.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.