Следва

Убийствена на 40 - ЧРД, Чарлийз Терон

"Край морето" - обещаващият първи трейлър на съвместния филм на Анджелина и Брад видя бял свят

  На Брад Пит и Анджелина Джоли им върви на семейни драми...

Movies & TV преди 8 години

 На Брад Пит и Анджелина Джоли им върви на семейни драми. В «Мистър и мисис Смит» актьорите играха съпрузи, които в един ден решиха да се убиват един друг.



А в премиерния за този ноември /у нас - през януари 2016-а/ «Край морето» положението е още по-зле. Героите на Анджи и Брад губят брака си мъчително бавно, ежедневно обменяйки си болезнени упреци и страдайки зверски, както личи от видяното дотук.




Двойката вече успя да се оплаче пред журналистите, че на снимките им е било много трудно. И как не - как щастлива двойка, в чиито реален живот царят мир и покой, ще разбира от нервни сривове, разправи и счупени чинии.
Иначе, 70-тарската естетика е много готина от това, което се вижда от трейлъра и снимките. Филмът разказва историята на американския писател Роланд (Брад Пит) и съпругата му Ванеса (Анджелина Джоли), които пристигат в спокоен и живописен френски морски курорт, за да опитат да спасят брака си. Прекарвайки все повече време с новото си обкръжение, част от което са наскоро омъжената двойка Леа (Мелани Лоран) и Франсоа (Мелвил Попо), местните Мишел (Нилс Ареструп) и Патрис (Ришар Боренже), те все по-ясно осъзнават нерешените си проблеми.

Анджелина Джоли Пит е освен протагонист, още сценарист, режисьор и продуцент на лентата.


 

More from View Sofia

More Movies & TV