Следва

Бързо отслабване преди отпуската: менюто за една седмица

Б като Библия, Б като Блог - Get moving!

И тази седмица продължаваме да сме на активна вълна, след като през миналата подробно разгледахме блоговете в търсене на идеи на тема здраве...

All About Life преди 8 години

И тази седмица продължаваме да сме на активна вълна, след като през миналата подробно разгледахме блоговете в търсене на идеи на тема здраве. Днес е ред да потърсим вдъхновение за това как да останем активни и в добра форма. Разбира се, откриваме безброй такива, ето ги и нашите любими.

На гребена на вълната

Докато е още лято, се възползваме от възможността да сме активни във водата. Ставаме смели и без колебание изпробваме всякакви водни спортове, не само защото са страхотни за добрия тонус, а и защото са безкрайно забавни и ни осигуряват незабравими моменти, които да ни топлят през останалото време, в което очакваме пак да стъпим на горещия пясък, за да се качим на сърфа и да превземем вълните.

Красивите снимки, на които се радваме, са на професионалния сърф фотограф Морган Масен, който е посветил целия си живот на водата, като самият кара сърф и неуморно снима сърфисти.

www.stillstoked.com

Get moving!

Със сигурност всички сме си обещавали, че ще направим промяната и ще станем дори само една идея по-активни. Сега идва моментът да преминем от празни обещания към истински действия, с малки крачки към голямата промяна. Използваме всеки уикенд, за да излезем навън и наистина да бъдем активни, защото няма нищо по-разтоварващо и зареждащо от една тренировка сред природата. Убеждаваме се сами още този уикенд.

wishwishwish.net

Тренировка х 2

Знаем, че всичко винаги е по приятно, когато е споделено с приятел, дори и изтощителните тренировки. Точно заради това си намираме по едно активно приятелче, с което да превземем залата и да влезем в страхотна форма. А, за да ни е още по- забавно, излизаме на една пълноценна тренировка из града, в която да му се порадваме сега, когато е доста празен и спокоен, перфектен за една следработна тренировка.

www.theglamourai.com

Силно предизвикателство

Напоследък се появяват все повече градинки за трениране в града, което е страхотно, защото ни подтиква да излезем от къщи и да бъдем активни. Намираме една страхотна пълна тренировка, която ще направи тялото ни по-силно и ще вдигне тонуса ни високо горе. Вдъхновяваме се и определено сме готови да опитаме, защото ни харесва да бъдем силни и да се справяме с предизвикателствата.

stylescrapbook.com

Вело из града

Ако обаче сме много натоварени и все не ни остава време за така полезните тренировки, можем все пак да направим една положителна промяна като заменим уютния си автомобил с красиво градско колело, поне за през топлите месеци. То е страхотен приятел, с който да избегнем трафика и да се придвижваме със стил, а освен това ще се погрижи краката ни винаги да са в перфектна форма.

galmeetsglam.com

More from View Sofia

Ашли Греъм разказа за кошмарното домашно раждане на близнаците си

Celebrities преди 1 година

Истината е, че става въпрос за огромен риск. Дали ще го поемеш, е въпрос на личен избор, разбира се. Но ето поредния пример, че не всичко с ражданията у дома е прецизирано и всъщност "няма страшно". Моделът Ашли Греъм сподели в емоционален разказ от първо лице, че раждането й не е минало никак гладко. Напротив, настъпили са сериозни усложнения след появата на бял свят на нейните прекрасни Роман и Малакай.  

More All About Life