Следва

Street style вдъхновения... Градско, в райе

Стил урок на седмицата: Едно върху друго

Напластяването на различни елементи е висш пилотаж, за който се изискват фантазия, познаване на материите, усет към цветовете и най-вече смелост...

All fashion преди 8 години

Напластяването на различни елементи е висш пилотаж, за който се изискват фантазия, познаване на материите, усет към цветовете и най-вече смелост. Още по-трудно е случването му през лятото, когато последното, което искаме да чуем е да сложим още един кат дрехи. Но начин намираме, не само, защото захладнява, но и защото твърде изчистените и опростени летни визии някак доскучават. Избираме три елемента, които са основни за напластяването през всеки сезон, но са подходящи и за летния. Около тях даваме предложения за комбинации, които не включват много катове, но все пак напълно променят осанката на летния тоалет. Ето ги и тях:

Дълъг елек

Абослютният ни фаворит. Елекът може да бъде и къс, но когато е дълъг автоматично придава шик елемент, който сякаш крещи “Знам какво правя”. Най-добре е да бъде в неутрален нюанс, за да може смело да се комбнира с всичко. През деня тушира ярката рокля, вечерта придава доза официалност на комбинацията от Т-шърт и дънки, а в малките часове носи характер на късите шорти по баровете. Някои варианти на дългия елек могат да бъдат носени и на голо, с точния колан или пък през студените месеци. Изобщо - супер дреха!

Бял T-shirt

Вторият категоричен участник в лятното напластяване. Няма как да се сбърка, когато се сложи под рокля с или без презрамки. Силно препоръчваме роклята да бъде ефектна, цветна, с принт.

Wrap skirt

Пристъпваме към елемент за по-смелите. Откакто Jil Sander, Peter Som и Chanel показаха силни симпатии към полите върху панталони на пролетните си подиуми, този стил плъзна по улиците, смело разхождан от модните блогъри. На нас ни харесва повече, когато полата е тип “прегърни ме”, отколкото съвсем затворена, а в по-топлите летни дни панталонът отдолу може да бъде и къс.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.