Следва

Новите АРТ лица: Александра Рамирез

Малката Кейт Мос лице на испанския L’Officiel

На септемврийската корица на дебютния брой на испанския L’Officiel откриваме снимка на Кейт Мос от 80-те години...

People of art преди 8 години

Кейт Мос е била на кориците на безброй списания, но последната, на която я откриваме, е малко по-различна. На септемврийската корица на дебютния брой на испанския L’Officiel откриваме снимка на Кейт Мос от 80-те години и по-точно от училищния годишник, на която тя е супер сладка и неловко усмихната.

Темата на броя е "Кейт Велика", като освен нея в броя е отредено място на някои от най-емблематичните жени в историята, носещи имато, включително Катрин Деньов, Катрин Греъм (която помага да се отрази скандала Уотъргейт в The Washington Post) и Катрин Джонсън, американски физик и учен, спомогнала за изпращането на първия човек на Луната.

Начело на всички тях на заглавната страница застава малката Мос, такава каквото не сме свикнали да я виждаме, но пък, носеща истинско удоволствие за почитателите на изданието.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра