Следва

Най-интересното от Седмицата на модата в Стокхолм, пролет-лято 2016 (част 2)

Men's Exhibit: В крак с модата. Буквално!

След като вече писахме за луксозните марки за кецове, които трябва да бъдат взети под внимание от всички, които са готови да инвестират повечко в стил...

 

All fashion преди 8 години

След като вече писахме за луксозните марки за кецове, които трябва да бъдат взети под внимание от всички, които са готови да инвестират повечко в стил, днес отново ще говорим за мъжките спортни обувки, този път от масовия клас. Тук споделяме най-най-най-новото в света на мъжките спортни чепици, което излиза сега, през септември и е за истинските ценители, които държат да са в крак с модата, съвсем буквално.

New Balance ‘Real Ale’ Pack

Вдъхновението зад новата мъжка колекция на така нашумелият американски бранд New Balance е… бирата. Трите нови модела с името “Real Ale Pack” са част от линията “Made in UK” на марката. Всеки модел е кръстен на въображаемо пиво и олицетворява британската култура, тясно обвързана с пъбовете и бирата.

Reebok Classic Nylon x Maison Kitsuné ‘Arctic Fox’

Най-новата колаборация на Reebok е с френският музикален и в последствие фешън бранд Maison Kitsuné. Резултатът е интерпретация на класическия модел на Reebok, но с “по-студено” излъчване по случай идните сезони. Коженият език добавя лукс елемент на почитателите на изчистеният и изискан френски стил.

Converse Luxury Pack

След като, за пръв път от 100 години, от Converse пуснаха Chuck Taylor II - второ издание на иконичния си модел, сега легендарният американски бранд ще пуска луксозна линия, включваща дизайни, които сериозно надграждат досегашните модели, а цените им също ще бъдат на нивото на високия клас марки.

Аdidas Superstar Xeno Black

Xeno линията е нова интерпретация на легендарния модел Superstar, вдъхновена от змията Xenopeltis, която, за наше щастие, обитава земите на далечна Югоизточна Азия. Тези обувки имат свят, който прелива от черно във всякакви други тонове, когато са изложени на светлина и е напълно невъзможно да останат незабелязани. Легендарните гумени и бели подметка и носле остават, а трите ленти на Adidas са инкорпорирани в дизайна по доста готин начин.

Nike Air Huarache Run Knit Black White

Когато говорим за най-новото в спортните обувки, няма как да минем без Nike. От компанията въвеждат промени в популярния си модел Huarache Run, като добавят принт и черно, гумени допълнителни елементи, които придават на модела футуристичен вид, който е доста търсен в момент, както и дебелата, груба подметка.

More All fashion