Следва

It shopping list: Тъмносиньо на прага на есента

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016

Колкото и да мразим сбогуванията, факт е, че трябва да си вземем довиждане с горещите вечери и соления бриз, ако не чак до догодина, то поне до следващата екзотична ваканция...

All fashion преди 8 години

Колкото и да мразим сбогуванията, факт е, че трябва да си вземем довиждане с горещите вечери и соления бриз, ако не чак до догодина, то поне до следващата екзотична ваканция. Единственият положителен детайл, за който можем да се хванем в тази леко тъжна обстановка е обогатяването на гардероба с помощта на тенденциите за сезона. И затова сграбчваме здраво това ново начало, което, пожелателно, ще ни отведе до нови висини в стилистичните комбинации.

Като по традиция при всеки нов сезон, View Sofia обобщава ключовите тенденции, които всеки умира да носи. Да разгледаме какво ни предлагат дизайнерите и да се ориентираме как бихме могли да впишем новостите с нашия собствен стил, си е истинско предизвикателство, на което си струва да се обърне внимание.

В рамките на следващите две седмици ще проследим подробно всяка една от ключовите тенденции, за да сме сигурни какво и защо точно ни харесва в тях.

Сред лутането между материи, кройки и внушения, категорично се спираме на тези фаворити: Бяла зима; Луд аристократизъм; Пънк шик; Новите викторианци; Кожената якичка и маншетите; Несиметрични ръкави; Преувеличени плисета; Сивият костюм; Сладките 60-те; Бохо романтика и Препратки от Изтока, като потвърждаваме, нито една от изброените не е за изпускане.

Разнообразието е достатъчно голямо, че да ни хвърли в дълги размисли за бъдещи покупки и евентуален фалит, но удоволствието от цялата тази модна вихрушка е толкова голямо, че си заслужава всяка една минута, отдадена на подобни размисли. И за да е пълна картинката, подкрепяме избраните от нас тенденции с прочит от различни дизайнери. Няма да пропуснем и по-малките, но силно стъпили на прага на есента трендове, за които сега само ще споменем, че са ярки и разточителни, а подробностите по-нататък.

Започваме проследяването още утре, ден след ден, с всички изключително важни тенденции за есен-зима 2015 до последния детайл.

Следете!

На снимката горе: Holly Fulton

Кожената якичка и маншетите


Michael Kors

Michael Kors

Бохо романтика


Etro

Chloe


Burberry Prorsum

Бяла зима


The Row


Jason Wu


Victoria Beckham

Пънк шик


Balenciaga

Calvin Klein Collection


Proenza Schouler

Лудите аристрократи

Etro


Chanel


Givenchy

Сладките 60-те


Mary Katrantzou


Jonathan Saunders


Bottega Veneta

Преувеличени плисета


Salvatore Ferragamo


Tommy Hilfiger


Christian Dior

Сивият костюм

 


Sally Lapointe


Max Mara


Theory

Несиметрични ръкави


Theory


Ellery


Yigal Azrouel

Новите викторианци


Altuzarra


Giamba

Rodarte

Препратки от Изтока


Valentino

Alexander McQueen


Donna Karan

More All fashion