Следва

Любовта на известните: старата и новата рускини на Мики Рурк

Петъчна доза секс: Строг английски магнетизъм от Мистър Къмбърбач!

Когато става въпрос за Бенедикт Къмбърбач, обикновено хората се делят на две групи – едните го ненавиждат (ядосани, че не могат да произнесат името му правилно)...

Други преди 8 години

Когато става въпрос за Бенедикт Къмбърбач, обикновено хората се делят на две групи – едните го ненавиждат (ядосани, че не могат да произнесат името му правилно), а другите неизменно са пристрастени към сериозното излъчване и загадъчна усмивка.

Е, ние също не можахме да устоим на този кореняк британец и се присъединяваме към мощната тълпа от негови фенки, които наричат себе си със звучното „cumber bitches“.

Наскоро станалият татко Бенедикт идва от изцяло актьорско семейство и блести както с добри имитаторски способности, така и с отлична диплома от Лондонската академия за музикално и драматично изкуство. Ммм… чар и интелект в едно!

Гледахме го в „Игра на кодове“, впечатли ни с драконовия си глас в „Хобит“ и наистина ни накара да заобичаме криминалетата, изигравайки асоциалния Шерлок. Но светлите му очи, стройната фигура и убийствено секси гласа му ни предизвикват да очакваме Киномания 2015 с още по-голямо нетърпение, за да видим неговия прочит на „Хамлет“.

Но стига приказки, направете си един английски чай и плавно скролнете надолу.

More Други