Следва

Моделът Лара Стоун и съпругът й Дейвид Уилиямс пред развод

Кейти Пери и Джеръми Скот в рекламата на Moschino

Танци до скъсване се наблюдават в новото промо видео на Moschino, и то точно такива, каквито много харесваме...

All fashion преди 8 години

Танци до скъсване се наблюдават в новото промо видео на Moschino, и то точно такива, каквито много харесваме - самодостатъчни, артистични, целенасочени. Тук един гъвкав младеж ухажва една хладна, ултра секси героиня, и нещата са свежи, по-свежи, ултра-свежи.

Иначе, снимат Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин, докато креативният директор на бранда танцува около непреклонната си муза.

Убеждението за пореден път е, че на креативния директор на Moschinо не може да му се отрече нито чувството за хумор, нито таланта, нито скромността. Докато Кейти Пери демонстрира върху си новите дрехи от есенно-зимната колекция на Moschino, сред които златно бюстие, пъстро дънково яке, рокля-колаж и други творения на дизайнера, Джеръми Скот се кипри танцувално около певицата, пречейки естествено. В новата реклама, снимана от известния творчески дует Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин, креативният директор се появява ту в два, ту в цели три екземпляра.



Става въпрос за документалния филм на Джеръми за Скот и на Скот за Джеръми, за който авторът му съобщи в края на юни в Twitter. Името на филма е показателно: Jeremy Scott: The People's Designer, и силно истинно - Скот започва изкачването на модния олимп като обикновено момче от Канзас Сити, което си пада по Vogue и мечтае фолио с негова колекция да е на първа позиция в "библията". Всъщност обаче филмът «Народния дизайнер» разказва за основите достижения на Скот в последната година на поста креативен директор на Moschino. В това начинание на дизайнера помагат любимите му музи Кейти Пери, Рита Ора, Майли Сайръс и корейската певица CL.



Премиерата на пълнометражката е на 18-ти този месец, ще я видим.
 

More All fashion