Следва

Кайли Дженър порасна пред Тери Ричърдсън

Скандално разкритие и 13 VIP съквартиранти на старта на Vip Brother

13 популярни личности се събраха снощи под един покрив, за да живеят заедно през следващите два месеца в...

Events преди 8 години

13 популярни личности се събраха снощи под един покрив, за да живеят заедно през следващите два месеца в къщата на VIP Brother. Преслава, Станимир Гъмов, Деян Топалски, Кичка Бодурова, Моника Валериева, Светлана Василева, Иво Танев, Люси Иларионов, Луна, Ернестина Шинова, Катя и Здравко от „Ритон” и Джорджано прекрачиха прага на къщата приятно възбудени и в очакване да изживеят едно голямо приключение. Тази вечер точно в 20 часа, VIP компанията ще бъде напълно завършена, след като в Къщата влязат още две жени и един мъж.

Една дълго пазена тайна излезе наяве през изминалата вечер. Известната жена, за която Пламен Богданов от завършилия сезон на Big Brother твърдеше, че е негова интимна половинка от месеци, е не кой да е, а самата Преслава. Бившият футболист многократно беше намекнал на съквартирантите си, че известната му половинка е именно тя, а снощи Голямия брат показа на зрителите неизлъчвани кадри, които го доказаха.

Освен с невероятния си глас, фолк сензацията е известна и със скандалните си връзки. Дали обаче Богданов наистина е успял да спечели сърцето на една от най-желаните дами в държавата? Тази вечер ще настъпи часът на истината! Пламен Богданов ще прекрачи прага на VIP Къщата, без да знае, че Преслава е там. Как ще реагира певицата и истина ли е всичко, което футболистът твърди, ни очаква в широко прокламирана от продуцентите развръзка тази вечер.


Преслава


Ернестина Шинова


Катя и Здравко от "Ритон"


Луна
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?