Следва

Throwback Thursday: Стилът на Евгени Минчев

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016: Несиметрични ръкави

Още преди този есенен сезон, в който ръкавите имат главна роля и всякакви нестандартни хрумки с тях се...

All fashion преди 8 години

Още преди този есенен сезон, в който ръкавите имат главна роля и всякакви нестандартни хрумки с тях се превръщат в новия тренд, в редакцията ни възникна спор - Да или Не на много дългия ръкав, приумица на Maison Martin Margiela в колекцията за H&M, после ги видяхме и при Acne, и въпреки двуполюсните настроения по отношение на това носим ги или не така, се съгласихме, че всякакви свежи решения с ръкавите разчупва стандартите по привлекателен начин.


Theory


Ellery

Така например за тази есен/зима 2016 Theory пренебрегват традиционните дължини и правят пуловерите си от кашмир със свръхдълги ръкави, не навити, не повдигнати над лакътя, а пуснати свободно, небрежно, но изтънчено.


Stella McCartney


Yigal Azrouel

Чудесен контраст при обемните и разкроени ръкави на скъсения топ виждаме при Ellery, а при Yigal Azrouel и Stella McCartney симетрия между дясно и ляво дори не съществува.


Celine

Ръкавът е там, но може и да го няма, а може и да променя облика на роклята, когато пожелаем, така конструират ръкавите Celine. Копчетата дават свобода на изразяване, сваляме и показваме рамене колкото и когато искаме - за такава свобода мечтаем.

Безкрайни са идейните концепции за промяна в архитектурата на този елемент от дрехата в сезон есен/зима 2015-16 и всички те превръщат творческото желание за преобразяване на обичайното в необичайни форми в новата супер ефектна тенденция.

на снимката горе: Stella McCartney

ОЩЕ ПО ТЕМАТА >>>

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-2016

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Новите викторианци

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Пънк шик

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Сивият костюм

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Бяла зима

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16: Препратки от Далечния Изток

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16 - Детайли от кожа с косъм

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2015-16 - Сладките 60-те
 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.