Следва

С шапка на глава

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Джеръм Скот прави страшно откачени неща - това е той, това е стилът му. Няма лошо, даже ироничният му подход към модата забавлява...

All fashion преди 8 години

Къде е границата?

Джеръми Скот прави страшно откачени неща - това е той, това е стилът му. Няма лошо, даже ироничният му подход към модата забавлява, а докато има кой да отговаря на провокациите му, те ще стават все по-силни.

Не е учудващо, че артикули, вдъхновени от Макдоналдс са интересни за тийнейджърки, които са готови да сложат всичко, на което пише Moschino. Но когато редактори на Vogue, били те и екстарвагантната Анна Делло Русо, тръгнат с гумени калъфи, представляващи опаковка на почистващ препарат, вече е сигурно, че нещата са се чалнали твърде. 

Интересно какъв е бил творческият процес в главата на Скот, докато е измислял “авто спа” тематика на много от артикулите в новата си колекцията, и най-вече аксесоара за телефон, който всеки гост на дефилето от Седмицата в Милано получи като подарък. Може би си е мислил нещо от сорта на “кой ли е най- абсурдният предмет, след кутия за картофки МакДоналдс, който мога да направя на калъф за телефон? Така или иначе хората ще се избиват за него, ще бъде забавно.” Е, измислил го е. И гостите на шоуто може би са оправдани, защото са ги получили безплатно, но не и жертвите на модата, които са изкупили на мига гумените “Fresh Couture” аксесоари, пуснати в продажба веднага след шоуто срещу 95 долара. А ние се чудим - дотам ли сме се пренаситили на всичко в модата, че вече да са нужни подобни неща, за да ни забавляват?



Риана: серия поредна

Свикнали сме често да включваме Риана в седмичната ни рубрика и днес не е изключение. Поводът за неодобрението ни, за пореден път, е ансамъблчето й. Отправяйки се към летището, изпълнителката избира да се представи с бъкет шапка, потник без бельо под него, за да се вижда добре пиърсингът, анцуг и джапанки Puma, с чийто бранд си играе на креативен директор, както и задължителното чорапче. Ще се въздържим от допълнителен коментар, просто искахме да ви я покажем... 

Виктория Бекъм и мистериозното петно

Миналата седмица, модната икона Виктория Бекъм организира парти в своя бутик в Лондон по случай края на Седмицата на модата. Събитието бе отбелязано с присъствието на редица знаменитости от бранша, но гвоздеят на вечерта беше от различен калибър.

В малките часове на деня, бившата спайска напусна шумното парти във видимо нетрезво състояние, предържайки се за съпруга си Дейвид Бекъм, който изглеждаше сериозен и концентриран в това да запази самообладание пред тълпата от журналисти. Онова, което привлече погледите обаче, не беше клатушкането на г-жа Бекъм, а мистериозното мокро петно върху панталоните й, което се виждаше, както отпред, така и, с извинение, отзад.
Да, знаем на какво прилича, и ние си го помислихме… Но задръжте предположенията поне, докато чуете обяснението на говорителя на звездата, който светкавично отговори на световните изблици, че „това е просто резултат от разлято питие на най-неудачното място “. Е, не се съмняваме, че защитата е добре обмислена и дори сме склонни да повярваме на твърдението, след като разгледахме инстаграм кадрите от профила на Виктория, където се вижда, че тя е била в абсолютния вихър на купона.

Въпреки всичко обаче, не можем да спестим на дизайнерката забележката за нощния ù вид, като ù дадем скромния съвет да намали количеството балони за следващото парти, за да предотврати по-сериозни инциденти и смущаващи гледки.

Почивен ден за стилистите на Джесика Косоуу

Участничката в телевизионното шоу TOWIE Джесика Косоуу излезе на улицата буквално по бикини. Явно и стилистите трябва да имат почивен ден, за жалост. Ето какъв е резултатът.

Едно време хората са давали безбожни пари за купчина тафта, а сега биха платили, ако останат само по собствена кожа. Определено лош избор от страна на блондинката. Нищо, че иначе е секси.

More All fashion