Следва

На лов! Тук, в София, за 60-те. Какво си купихме в горещата тенденция. И как я носим

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Голяма изненада е да видим един от най-големите фешън блогъри, даже най-големият, облечен по толкова...

All fashion преди 8 години

Киара Ферани като Бялата шапчица

Голяма изненада е да видим един от най-големите фешън блогъри, даже най-големият, облечен по толкова абсурден начин по време на Месеца на модата, предвид колко ресурс се влага в подготовката на всяка една визия, с която тези момичета се появяват. Е, Киара го постигна в Милано. Предвид стотиците неща, които е обличала в историята на блога, разбираме потребността на Киара, заради себе си и заради последователите си, да се появява с нови и нестандартни визии. Италианката е все по-смела в появите си и класическите, изчистени аутфити от началото на кариерата й отдавна са в миналото, разбираемо. Но това наметало, макар и с марка Philosophy di Lorenzo Serafini, е абсурдно през 21-ви век и на улицата. Нито сме в Средновековието, нито сме в приказката за Червената шапчица, за да бъде подобна дреха адекватна, на всичкото отгоре с вдигната качулка и стегната джуфка около врата. Контрастните като стил деним шорти и високи лачени ботуши определено не помагат за визията, а я правят дори по-абсурдна - нещо, което не вярвахме, че е възможно.



БГ модни успехи



Преди няколко месеца писахме за поредния нелеп моден опит, който е не просто неуспешен, а направо безумен - филм, представящ колекция дрехи, вдъхновени от зодиака и показващи по един аутфит за всяка зодия. Дело на българския дизайнер DeFF, дрехите са ужасяващи. Идеята е страшно глупава, а дизайните и изработката би причинила ужас у всеки, вълнуващ се поне малко от стил. Припомняме недоразумението по случай представената миналата седмица премиера на филма и се въздържаме от допълнителни коментари... 


The Balmain Squad







Оливие Рустейн обича всичко да е тясно, късо, прозрачно и ултрасекси. Бандата му любимки, начело с Кендъл Дженър и Джиджи Хадид нямат нищо против да разхождат дрехите му, страхотен повод да покажат перфектните си тела. Но има моменти, в които той ги облича в тоалети, за които се чудим - той сериозно ли? Все пак тези момичета се движат по улиците с тези дрехи. Като например абсолютно прозрачният панталон, с който Кендъл Дженър се появи на вечеря в Париж. Или пък мрежестата пола, която оставя 44-годишната Джейда Пинкет Смит по боди на ревюто на Balmain в Париж. Въпреки някои страхотни попадения на Balmain е трудно да запазим респект към Рустейн, който никак не проявява добър вкус с толкова крайния си стремеж да бъде атрактивен, предизвикателен и “секси” със своята банда холивудски знаменитости.

Грешна игра на пропорции



Свикнали сме да виждаме в лицето на блогърката Кристина Базан вдъхновение. Тя е млада, смела и талантлива по отношение личен стайлинг, но ето че и по презумпция страшно добрите, понякога грешат. В случая тя сгреши запомнящо се с цялостната си визия Lanvin, изключително неподходяща за ръста й, по време на Vogue парти в Париж. Тялото й изглежда сякаш срязано и после съединено с липсваща част от торса. Последователите на Базан в Instagram (където тя първо пусна снимката) реагираха бурно по отношение на визията й, а момичето, видимо афектирано от това, се защити нападателно, пишейки, че това е нарочно търсен ефект и се нарича игра с пропорциите за неосведомените... В крайна сметка един кофти аутфит не променя цялостното ни мнение за нея, но пък харесваме, когато хората признават грешките си, вместо да се защитават бурно...
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.