Следва

INSTAGRAM моменти... УРА за един дълъг моден месец

PFW: Street Style вдъхновения - Просто Париж!

Пренасяме се във Франция, за да представим най-добрoто от видяното по улиците на Париж, a то, смеем да твърдим, е най-доброто и от целия Месец на модата...

Street Style преди 8 години

Пренасяме се във Франция, за да представим най-добрoто от видяното по улиците на Париж, a то, смеем да твърдим, е най-доброто и от целия Месец на модата. Ако има някаква нужда да изреждаме някои от многото причини защо, освен че Париж си е Париж - там е най-дългата Седмица на модата със съответно най-много представени марки и най-много имена в модната индустрия.

Толкова красота има по улиците, че е трудно да изберем крайно число интересни кадри. И все пак се заемаме, като междувременно си отбелязваме и разни повтарящи се тенденции от улицата. Като все по-силното присъствие на клош кройката, както и свръхдългите, свръхшироки панталони, понякога подвити, а понякога безцеремонно влачещи се. Или пък категоричният, със сигурност неслучаен избор на почти всяка модна икона да се облече в ефектен шахматен аутфит поне в един от дните. Връхните дрехи са на едно рамо, а може и на нито едно, а сетовете присъстват във всевъзможни формулировки, както и визиите в един цвят от глава до пети. Разбира се, имаше и множество кюлотисвръхдълги ръкави, поли тип “прегърни ме”, тесни шалчета и безбрoй други вече отчитани тенденции.

Amusez-vous bien!

 


 

More Street Style