Следва

Little Bit Of A Black Dress

Trend report: Напролет с Обемен буфан!

Преговаряме модния месец в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, и улавяме някои от най-важните пролетни...

All fashion преди 8 години

Преговаряме модния месец в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, и улавяме някои от най-важните пролетни тенденции на идния сезон:

Напролет по Чехли!
Подсказваме - Напролет по пижама

С подчертано и удебелено О подсказваме за следващия също толкова готин тренд, който се изменя от много дълги и несиметрично конструирани ръкави, хит тази есен, в Обемни буфани. Въпреки че ги наблюдаваме във всяка една от фешън столиците, истината е, че са най-силно изявени в Лондон. Имайки предвид, че буфан ръкавите и техните разновидности са създадени през Едуардианската епоха в Англия, предполагаме, дизайнерите сериозно са се разровили в родната история за вдъхновение. Освен класическия буфан (като при Anderson), виждаме и осъвременени варианти, които страшно ни допадат: Erdem и започващият от лакътя надолу обем; безстрашието на Wickstead не само в размер, но и в мотив; финото наслояване на Miu Miu и далеч по-префиненият прочит при Dior.

Вариантите са много, желаните внушения още повече - от чисто романтични до смело бунтарски, а за лесно приложение и на улицата, съветваме обема да остане само в горната част на тялото, а долната да е с релаксиран силует.

На снимката горе: J.W.Anderson


Emilia Wickstead


Christian Dior


Miu Miu


Fendi


Zimmermann


Erdem

Simone Rocha

More All fashion