Следва

Станция за красота

Г като Гаф - Модните недомислици на седмицата

ейният тоалет също е Bottega Veneta, самата Салма обичайно изглежда доста добре, затова търсим...

All fashion преди 8 години

Къде е проблемът?

Mузеят Hammer в Лос Анджелес проведе ежегодна Гала вечеря, изпълнена с множество големи имена от сферата на изкуството във всичките му форми. И в цялата красота на събитието, спонсорирано от Bottega Veneta и съответно облечено най-вече в неща от Томас Майер, забелязваме, че между Салма Хайек и нейната рокля в бохо-милитъри-къмпинг стил нещата някак не се получават. Нейният тоалет също е Bottega Veneta, самата Салма обичайно изглежда доста добре, затова търсим къде е проблемът. Не сме сигурни дали е това, че роклята стои евтино с доста странните си дължина, набори и топ с флорален принт. А може би това чувство идва от избора на пищната Салма да облече точно нея и в комбинация с топирана прическа, опушен грим и огърлица от мъниста. Където и да е същината на гафа, такъв при тази визия има.



Упс, разкопча се отново!

Като по навик скандалната Бритни Спиърс ни даде повод да критикуваме избора на сценично облекло.
Понякога прекалява с прозиращите и прилепнали по тялото платове, имайки предвид тук-там излишните килограми. А този път показа и малко повечко плът. Знаем, че навсякъде може да се случи. Но не е като да няма стаж на сцената, вече трябва да се е научила как да действа в такива ситуации.

По време на шоуто си в Лас Вегас излезе с разкопчан цип. И докато танцуваше в ритъм, няколко участници от танцовия колектив се наложи да я догонват, за да поправят гафа. Благодарим ви, момчета.

Завръщането на Бай Лин

След няколкомесечно отсъствие, Бай Лин отново се завръща в рубриката ни с недомислици с не по-малко провокативна визия по повод 49-тата си годишнина. Няма много какво да се каже като допълнение към горните горещи кадри.

Извън малкото места, на които изобщо има покритие, китайската актриса е избрала ефирно боди от прозрачна материя, което смело разкрива бюста и интимните й зони, а ако случайно някой не е забеляза това, тя се разкрачва по всички възможни начини в дълга и ефектна фотосесия от близки и далечни кадри, включваща палава игра с три парчета падащ ален плат.

Защо, Оливия?!

Макар и да е на пръв поглед странно, модните "гафове" от червения килим са често явление, а днешният такъв е във визията на красивата актриса Оливия Уайлд. Да, тя може и да е очарователна, но избраната от нея рокля няма оправдателна причина да бъде там, върху фигурата на Уайлд. Иначе поводът за флоралното недоразумение е премиерата на филма Meadowland, в който хубавицата играе главната роля, а до нея гордо позира годеникът й Джейсън Съдейкис.

Признаваме, страшно ни харесват като двойка, но това не може дори и за секунда да замъгли ужасния избор на рокля. Изработена от коприна и с етикет Rosie Assoulin от колекцията Resort 2016, дрехата може и да има някаква стойност, но в тази кукленско-лолитска комбинация, където и червените стилето са доста демоде, няма как да я забележим по друг начин, освен като гаф.
 

More All fashion