Следва

Ура за ЧРД на Bulgaria Mall и трите автомобила Nissan, които печелим по повода!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Чудим се дали наближаващият 31 октомври, или Хелоуин, вече не е започнал да носи своето вдъхновение и отпечатък върху визиите, с които популярните личности се появяват...

All fashion преди 8 години

Дойде ли Хелоуин?

Чудим се дали наближаващият 31 октомври, или Хелоуин, вече не е започнал да носи своето вдъхновение и отпечатък върху визиите, с които популярните личности се появяват. Масово изборът на цветове тие дни се изчерпва до черното, което не е изненада. Въпросът е в това, че резултатът от този на пръв поглед сигурен избор не е класическа и елегантна визия, а сериозна прилика с вещица или зла героиня. Цялостният ефект е постигнат с едно или повече от следните: силен черен молив, може и размазан, тъмно червило, колиета или високи яки около врата, пелерини, дупки, “остри” подплънки, обувки, кожи и още. Главните действащи лица са Никол Шерцингер, Ванеса Хъджинс, Гуен Стефани и Ким Кардашиян. Кание Уест взима специално участие покрай половинката си, но с черната риза, с която прилича на сервитьор, заслужава внимание така или иначе.

На снимката горе: Никол Шерцингер


Ванеса Хъджънс


Гуен Стефани


Ким и Кание

Оранжевата коса на Ели Голдинг



Разбираме, че цветните коси са на почит в момента и дори все повече започват да ни допадат пременените в студени, сивкави цветове прически. В някои от тях има особени елегантност и аристократизъм. Но нито едно от двете не присъства в жълто-оранжевия цвят, в който Ели Голдинг е решила да боядиса косата си пo повод европейските награди на MTV. Свръхтопъл, свръхпростеещ и дори с леко зеленикави оттенъци, трудно можем да си представим на кого би отивал този цвят, но със сигурност не е на Ели Голдинг. Изборът й на обикновена черна рокля, която впечатлява единствено с огромно деколте и още по-огромна цепка със сигурност не носи допълнителна класа на вида на певицата.

Отровният сет на Кирстен








По повод представянето на сериала “Фарго” Кирстен участва във фестивал на медийния център “Paley” в Ню Йорк. Мястото и събитието изглежда не предполагат твърде много блясък, лековати и принцески рокли. Освен това разбираме желанието на Кирстен да изглежда като сериозна актриса, а не холивудска звезда - еднодневка, която разчита на хубостта си. Но тези причини не оправдават модния избор на актрисата за вечерта, защото сетът, в който се е спретнала, не е просто обран и класически, а скучен и леко депресиращ. Актрисата прилича на лелка, излязла до магазина с домашното си облекло, на което със сигурност не му отива позиране през рамо. Защото в гръб този едноцветен костюм и липсата на всякакви аксесоари заслужават точно толкова малко внимание, колкото и отпред.

 Най-безсмисленият аксесоар на всички времена



Едва ли някой може да носи този бледосин костюм Calvin Klein по-добре от Миранда Кер. И всичко щеше да бъде прекрасно, ако просто беше облякла и закопчала сакото, даже на голо. Но тя решава да го наметне и да експериментира със случващото се отдолу. И тук започват нередностите. Ако се беше появила просто по това бюстие, нямаше да се учудим особено, определено е практика напоследък. А и предвид вида на тялото й, типично за ангел на Victoria’s Secret, е разбираемо, че обича да си го показва. Но в случая Миранда дори не разголва завидно стегнатия си корем, а решава игриво да го поскрие с колан, чието присъствие в тази визия е лишено от всякаква логика. Упорито търсим някаква функционална или естетическа стойност в този аксесоар, просто сложен на оголената талия, но смеем да твърдим - такава просто няма.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.