Следва

Обичта на известните: Джони Деп и разплаканата Амбър

Анджелина Джоли и Брад Пит в новия трейлър на филма "Край брега"

Току що в мрежата пропълзя новият трейлър от режисьорската работа на Анджелина Джоли /първо бях снимките от продукцията...

People of art преди 8 години

Току що в мрежата пропълзя новият трейлър от режисьорската работа на Анджелина Джоли /първо бяха снимките от продукцията, които ви показахме преди точно година, а след тях и първият трейлър от август/, в който има да гледаме, когато се появи на екран, колко сложно се живее в двойка с проблеми, пък било то и на Лазурния бряг.

От "Мистър и мисис Смит" насам, т.е. в последните 10 години, видимо Анджелина Джоли и Брад Пит значително са усъвършенствали актьорските си способности. В новия трейлър се вижда как членовете на четата Джоли-Пит се ритат и блъскат, крещят си, плачат, после се прегръщат, замислено навели поглед. "Харесват ми трейлърите, които не могат да обяснят целия филм, затова пък със сигурност ви казват както можете да очаквате", разказва Джоли.

Действието на филма се развива през 70-те години във Франция. По време на съвместно пътешествие из страната, съпрузите започват да се отдалечават един от друг. Двойката решава да се установи в малко приморско градче, в което атмосферата в семейството става по-топла.

Очакваме филма през февруари 2016 година.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра