Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Любими ансамбли: Анджелина, Брад, роклята Tom Ford и часовникът Chanel на наградите на Уолстрийт Джърнъл

Както винаги се случва, Брад и Анджелина моментално се превърнаха в сензация на червения килим и има защо...

All fashion преди 8 години

Тя - в черно, цялата, той - във великолепен тъмен костюм, съпрузите Джоли-Пит се появиха на наградите на Wall Street Journal за Иновации 2015, които се проведоха вечерта на 4 ноември, и бяха посрещнати с подобаващ интерес от фотографите на събитието в Ню Йорк.

Както винаги се случва, Брад и Анджелина моментално се превърнаха в сензация на червения килим и има защо. Формулата им за успешен холивудски брак с шест деца е все още най-вълнуващата загадка, и макара в новия им съвместен филм като двойка да имат много нерешени проблеми, то в реалния живот съвсем не е така. Или поне не изглежда да е така.







Великолепни заедно, но и поотделно, с широки усмивки, особено при вида на техния колега и близък приятел, режисирал Джоли в „Добрия пастир” - Робърт де Ниро, който също бе специален гост на вечерта, Джоли и Пит отново очароваха с поведение и визия.

Черният избор на Джоли няма нужда от коментар, Tom Ford е и отличен, гримът на актрисата е великолепно допълнение към строгия изчистен ансамбъл, а аксесоарите са прецизно подбрани - диамантени обеци и часовник, в случая това е CHANEL BOYFRIEND 18 K бежово злато, с опалесцентен циферблат и черна кожена каишка, с ръчен механизъм.






Tom Ford, есен-зима 2015


Chanel Boyfriend 18 K
 

More All fashion