Следва

Печена тиква с червен лук. И пресен розмарин накрая!

Дизайн за вдъхновение: Домовете на неизвестните известни - Ян-ян Ван Еске, моден дизайнер

Днешният ни Дизайн за вдъхновение е по-различен, по-интригуващ и още по-вдъхновяващ...

All About Life преди 8 години

Този път седмичният ни Дизайн за вдъхновение е по-различен, по-интригуващ и още по-вдъхновяващ. Тъй като всеки ден ви затрупваме с информация за звездния лайфстайл, този път решихме да кривнем от отъпкания път и да надникнем в личния свят на всички онези привличащи ни креативни хора по света, които не получават славата, която заслужават, но определено имат какво да покажат на света. Ние ще влезем не по терлици, а направо с обувките, явно и нахално, в техните впечатляващи домове и ще ви ги представяме трепетно, точно както са си - разхвърляни или подредени, в малки или големи градове, но със сигурност илюстриращи по невероятен начин личността на собствениците си.

В някои от следващите петъци ще видите редактори на медии, илюстратори, концептуални пътуващи артисти, музиканти, писатели,... изобщо все ярки и уникални личности, които ни привлякоха със своята индивидуалност и начина, по който вплитат своя характер и темперамент в интериора на домовете си.







Първо влизаме с нетърпение в дома на един моден дизайнер. Съжаляваме, но не се извиняваме, модният бизнес си ни влече и това си е. Той е белгиец, но съдейки по дома му, е абсолютен Човек на света. Роден и израснал в Антверпен, Ян-ян Ван Еске смесва в своите облекла етническа традиция със западни характеристики, комбинация, с която се характеризира и интериора на дома му. Заедно със свой колега, Ян-ян отваря собствено модно студио, което впоследствие се превръща и в неговото постоянно жилище. На практика неговият дом е и мястото, където твори - истинска сбъдната мечта. Преди да превърне това градско пространство в свой дом, дизайнерът споделя, че мястото е било просто гараж с огромна градина. Всяка една от мебелите в интериора е направена ръчно от него, с внимание и старание, като поредната кройка за дреха. Иззад огромното количество облекла, материали, манекени и изобщо всички онези пособия, които сме свикнали да виждаме в шивашките ателиета, стои Ян-ян, увличащ ни със своята харизма и замислен поглед.









Творческият характер на домакина си личи от всеки един детайл в декорирането на дома, от малката зелена зимна градина от растения до старото масивно мраморно бюро, затрупано с кройки и платове. Огромното количество книги, дискове и плочи покриват преправените стари мебели или са бохеммски проснати по пода и стъпалата. Направо да ти се прииска да седнеш на някоя плетена табуретка и да почетеш, порисуваш или послушаш малко реге или джаз.









За своите интериорни планове дизайнерът споделя, че предпочита по-минималистичния дизайн, но просто не би могъл да го постигне заради вида и интензитета на работата си. Това е истинско доказателство, че е най-добре да бъдеш себе си, независимо какъв е резултатът. Защато той винаги ще е добър, ако следваш вътрешното си усещане, а не това, което интериорните списания ти поднасят наготово.





Може да посетите официалния сайт на модния лейбъл на Ян-ян тук.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 5 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.