Следва

Графиня Дебонер фон Бисмарк – геният на „луксозните вещи"

Каква красива сватба - първи снимки от ДА-момента на София Вергара и Джо Манганиело

Помните ли, когато миналата година през август писахме, че Джо вече е поискал ръката на кака си София, а тя е...

Лица преди 8 години

Помните ли, когато миналата година през август писахме, че Джо вече е поискал ръката на кака си София, а тя е божествено щастлива от неговото присъствие в живота си. Е, тогава си пожелахме скорошна сватба /двойката е страшно ефектна и красива заедно, та как да не се надява човек/, и ето, че ни се получи.

Случи се вчера - София Вергара и Джо Манганиело се казаха съдбоносното „да“ на божествена церемония във Флорида. Невестата е жестоко секси в рокля на дизайнера Зухаир Мурад и с бижута на Лорейн Шварц, каквито предпочитат повечето холивудски булки и годеници.

 

@sofiavergara bailando junto @jorgitoceledon #Jofía

A video posted by Revista15Minutos (@revista15minutos) on


43-годишната актриса и 38-годишният актьор бяха избрали ресторант „The Breakers“ в Палм Бийч, Флорида, за сватбеното тържество. Прелестната булка бе съпроводена до олтара от 23-годишния си син Маноло.



Венчалната рокля, специално създадена за Вергара от прочутия ливански дизайнер, включва 5 килограма пайети, 3 килограма бисери и 350 кристала, като за изработката са ангажирани 32 души, работили общо 1 657 часа. „Исках София да изглежда феноменално на сватбения ден, като подчертая формите й на пясъчен часовник“ – споделя Мурад със сп. People.

София още през септември каза, че иска да изглежда много секси на сватбения си ден, и абсолютно го постигна. „Искам да съм секси. Искам да изглеждам прекрасно. Искам да изглеждам хубава и да нося нещо, за което знам, че ще стои прекрасно на снимките“ – каза тогава Вергара пред People.

На сватбата на Вергара и Манганиело присъстваха куп холивудски звезди, между които Рийз Уидърспун, Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън, како и актьорите от хитовия сериал „Модерно семейство“.
 



































 

 

More Лица