Следва

Червеният килим на British Fashion Awards-2015. Повече червен от всеки друг

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Що за безумен е видът на Салма Хайек...

All fashion преди 8 години

Червена точка, моля!

Що за безумен е видът на Салма Хайек за събитието Evening Standart Theatre Awards?! Потресаваща липса на вкус с избора на рокля, с която нарочно се акцентира върху смайващото деколте, без значение дали й е дадено или придобито (Хайек упорито мълчи по въпроса). Успешната иначе актриса, съпруга на Франсоа Анри Пино, собственик на Kering, преди PPR, модният конгломерат, притежаващ Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Gucci, Puma, Volcom и други луксозни спортни и лайфстайл брандове, не за първи път изумява света с ансамблите си на червения килим - всички от марките на групата Kering. Но в случая чашата преля, буквално и преносно. Роклята е Alexander McQueen, а снимковият материал е по-силен от думите.









Гуен Стефани на Американските музикални награди




От червения килим на Evening Standart Theatre Awards към този на наградите AMA’s, където погледите ни се спират на Гуен Стефани. Любима певица и жена на много от нас ексцентричната блондинка се яви с рокля в хубава кройка, но прозрачността направо ни застреля. Заради силуета и черния цвят правим аналогия с прилепите, хубаво, че поне бедрата й са перфектни. Малко вдовишко ни идва цялото внушение, но то не е толкова от цвета, колкото от бледия й тен, върху който черното доминира.

Ребел Уилсън като опаковка на бонбон, пак от наградите AMA’s 



Супер атрактивно е участието й в "Перфектният ритъм" е ролята на дебелата Ейми, която може й да е дебела, но е мега бойна и вади страшен глас! Извън снимачната площадка обаче Ребел Уилсън е атрактивна само за критиката. И как иначе с това лъщящо сребристото облекло... Първо, че не подхожда на пищните й форми, и второ, същият резултат можеше да постигне, ако се беше увила в готварско фолио. За черешка на аутфита – вижте й чантата. Прекалено целофанено май стана!

От червения килим на входа за посрещащи
 


Кендъл е може би единствената представителка на клана Дженър-Кардашиян, която ни е симпатична. 20-годишната красавица е забелязана на летището след 15-часов полет, облечена от глава до пети в Balmain. Лъскавият бледорозов ансамбъл включва: duster жилетка, скъсен топ, кореспондиращи панталони и сандали на висок ток. Въпреки че този монохромен тоалет би стоял толкова добре само на нея, предпочитаме да я виждаме извън червения килим в джинси и тишърт, както само тя умее да ги носи. И все пак сме смаяни от безупречния й вид, дори след дългото пътуване. За жалост, на нас никога не ни се получава като на Кендъл.
 

More All fashion