Следва

Деспина Ванди идва за първи път у нас

E, не се спря! Стела Макартни нашляпа Мадона на сцената в Лондон

Мадона продължава да прави концерти в рамките на турнето си Rebel Heart и за да бъде още по-интересна и...

People of art преди 8 години

Мадона продължава да прави концерти в рамките на турнето си Rebel Heart и за да бъде още по-интересна и запомняща се, 57-годишната поп икона включва в изявите си свои звездни приятелки.

На провелия се наскоро концерт в Лондон, изпълнителката излезе на сцената с 44-годишната дизайнерка Стела Макартни, която взе дейно участие в пърформанса. Но провокацията стигна далеч: на Стела й се наложи да нашляпа дружката си Мадона заради лошото й поведение.








Малко по-рано в Берлин на сцената се качи албанската певица Рита Ора, а шоуто се получи не по-малко скандално. По време на изпълнението на песента Unapologetic Bitch и Мадона, и Рита показаха среден пръст.










Актрисата Джесика Частейн също танцува с Материалното момиче. Рижата красавица секси поклащаше разкошните си форми в такт с музиката. Да правят компания на Мадона по време на десетото концертно турне, рекламиращо албума, излязъл на 6 март 2015 г., се включиха и британският актьор Идрис Елба, както и Кейти Пери.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра