Следва

B-Shape за красиви дни

Ladies' Point

Секси е да имаш красива, дълга и гъста коса, с която да се чувстваш добре и да не се притесняваш как ще поддържаш....

Hair преди 15 години

Секси е да имаш красива, дълга и гъста коса, с която да се чувстваш добре и да не се притесняваш как ще поддържаш.

За да се постигне този ефект има няколко проблема – трябват ти години да порасне, много грижа за нея, за да е здрава и на всичкото отгоре не винаги се получава. И когато ни се иска всичко това да се случи тук и сега, вариантът е просто да използваме възможността, която ни предлага услугата hair extension...



Косата като част от визията е била, е и ще бъде неизменна част от човешката представа за красота и като такава е заредена с дълбок символизъм. Още древните народи вярвали, че косата е пазител на душата, а днес съвършеният женски образ е неразривно свързан с визията на пищна, дълга и поддържана прическа. Преди години Виктория Бекъм заяви, че има по главата си кичури, подстригани от косата на руска затворничка. Безспорен факт е, че на пазара за естествена коса най–квалитетният продукт представлява източноевропейската коса, в това число българската.

Ако искаш да удължиш или сгъстиш косата си и държите на качеството и перфектната визия, вече има място, където може да откриеш това, което търсите - от началото на годината отвори врати HAIR STUDIO LADIES' POINT, където работят професионалисти, усъвършенствали уменията си в тази област дълги години. Салонът предлага само 100 % естествена коса, която се обработва ръчно от екип от специалисти, включително перукери, като за различните вкусове има различни дължини и плътност.

Огромно предимство е, освен естествената коса, и самият метод на поставяне. Редът или тресата удължена коса се закрепва посредством зашиването (един революционен и дискретен метод) към кичурчета от собствената коса. Основното тук е, че сглобката се прави по начин, който не къса кичура и му позволява да расте, без да е необходимо при поддръжка този кичур да се реже или скъсява. Изобщо при този вид екстеншън не се използва никаква термична, химична или механична обработка на косъма. Необходимо е единствено израстването на собствената коса да се коригира на 6 до 8 седмици с поддръжка. Този начин гарантира стабилно и сигурно прикачване и е подходящ дори за активни спортисти. Естествено LADIES’ POINT практикува всички останали известни методи на удължаване и сгъстяване, при желание на клиента:

Удължаване чрез отделни кичури, с помощта на капси; посредством лепене (кератин, силикон, смола и т.н.); чрез стикери и течни лепила; чрез клипсове.


Въпреки това, който и метод да бъде предпочетен, най-важно е качеството на допълнителната коса. За да се осигури спокойствието на клиента и най-адекватното решение за косата, LADIES’ POINT съветва да се мине през консултация при специалистите в салона, която е безплатна.



След дългогодишен опит в областта професионалисти отварят врати на новия салон за красота LADIES’ POINT, специализиран в удължаването на коса. Успехът им се крие в качествената естествена българска коса и най-добрият метод за поставянето й.

И в унисон с това, там можеш да направиш перфектния си маникюр или педикюр, да се възползваш от цялата гама козметични терапии на френските фирми SOTHYS и GATINEAU, да уплътниш миглите си с новата система MAGIC LASHES, да улесниш всекидневния грим с перманентен или да подобриш състоянието на кожата на лицето си с помощта на процедури, извършвани от доктор - дерматолог - инжектиране на ботокс, хиалуронова киселина, както и пилинги и мезотерапия.

LADIES’ POINT се намира в кв. Манастирски ливади (срещу БИЛА на бул. "България") на ул. Лъвски рид 10, бл. 6, партер
Телефон: 02/ 470 56 37 и 0879 000 892
 

More from View Sofia

More Hair