Следва

С аромат на книга: "Аферата Зелда" от Филипа Грегъри

Той никога не ми е посягал. Мадона защитава Шон Пен в съда

Той никога не ми е посягал. Мадона защитава Шон Пен в съда

People of art преди 8 години

Мадона се изказа в подкрепа на екссъпруга си Шон Пен, който малко по-рано през тази година подаде съдебен иск, за да защити името и достойнството си. Адвокатите му представиха в съда заявлението на певицата. Поп дивата е написала в официално писмо, че бившият й мъж никога не й е вдигал ръка, наричайки обвиненията по адрес на Пен „възмутителни, злонамерени, неоснователни и лъжливи“.

„Въпреки че, докато бяхме женени, между нас с Шон често възникваха сериозни скандали, той никога не ме е удрял, блъскал, връзвал или насилвал. Не се е държал с мен жестоко в нито един момент от връзката ни“ - уточнява Мадона.

Певицата също така отрича „известния“ тиражиран слух за това, че Шон Пен я е пребил веднъж с бейзболна бухалка.
Самият Шон Пен съди за 10 милиона долара един от режисьорите на сериала „Империя“ (Empire) – Лий Даниелс, който в свое интервю открито заяви, че актьорът в миналото си се е отнасял жестоко с жените, биел ги и ги малтретирал.

Каква е истината и дали ще излезе тя наяве, е въпрос на догадки с неясен завършек. Но след случката публиката отново заговори, че Мадона изглежда се е събрала с бившия си съпруг. Че най-вероятно тя му е простила всички обиди от миналото, забравила е за разногласията и сега е готова да си го върне обратно. Кой знае!


Мадона и Шон Пен като двойка




Мадона и Шон Пен в приятелска прегръдка, 2014 г.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра