Следва

Yalta CLub стартира 2016 с нова посока и поглед в бъдещето

Обичта на известните: Гришо и Никол - Целувка пред папараците

Вече е факт! При това документиран с целувка. Връзката на Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер стана...

People of art преди 8 години

Вече е факт! При това документиран с целувка. Връзката на Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер стана официална след като папараци изловиха двойката по време на тенис турнира в Австралия тези дни.

То беше ясно от началото на седмицата - поп-певицата не пропуска нито един двубой на българина, поддържайки го с въздушни целувки от ложата си.

Предвид известността на 37-годишната Шерцингер и успехите на нашето момче (24), една от най-горещите двойки, започнали отношения през 2015-та, ще се окаже и една от най-обсъжданите през 2016-та.

Припомняме, че певицата, танцьорка и модел за последно излизаше с Люис Хамилтън, като връзката им прерасна в годеж, а през февруари 2015-та двамата прекратиха официално връзката си. Малко по-късно, през юли, Гришо се раздели с руската си колежка Мария Шарапова.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра