Следва

Show Me Your Bag - в The Mall

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Същото като „селфи”, но с дупе в картинката...

All fashion преди 8 години

Абсурдните ансамбли на People's choice Awards 2016

Ежегодните People's choice Awards в повечето случаи са истинско предизвикателство за добрия вкус. Накратко казано, тези награди са от нетолкова формалните събития, на които поканените не дават всичко от себе си в името на идеалния аутфит, да не споменаваме, че и те самите рядко са от голяма величина. В резултат на което, ставаме свидетели на безумни кадри. За радост, naked роклята не отбеляза присъствие, но пък за сметка на това, ламето във всички металически тонове и безразборно поръсените пайети и камъни бяха хит. И най-лошите визии разглеждаме тук...


Приянка Чопра


Франки Гранде


Шели Хениг


Кристина Милан


Джейсън Деруло и Дафни Джой

Селена Гомес за списание InStyle




Името на списанието казва твърде много, а януарската му корица - нищо.
И не толкова стайлингът с развлечената блуза създава това неприветливо усещане, колкото самото изражение на Селена, лишено от всякаква емоция и дух. Банално, скучно, неубедително!

Милата Рита Ора








Кендъл Дженър

Обикновено певицата залага на бляскави рокли и ярък нощен грим. Но на скорошната й поява в The Nice Guy - заведение в Лос Анджелис, където ходят много знаменитости - за малко да не познаят Рита на входа. Изпълнителката на Hot Right Now прекрачи прага на ресторанта облечена в бял суитчър, нахлузила качулка на главата си и носеща кожени ботуши на висок ток, които незнайно как е решила, че трябва да съчетае с така или иначе неподходящото си облекло.

На фона на останалите звезди - като Кендъл Дженър - които посетиха заведението същата вечер, Рита изглежда абсурдно.

Клои Кардашиян и леопардовото дупе в кадър







А вие знаете ли какво е „белфи”?
Същото като „селфи”, но с дупе в кадъра. Въобще не се учудваме, че тази нова мода се въведе от сестрите Кардашиян.

Първа Ким си направи „белфи” с Анди Коен в предаването му Watch What Happens Live. За да не остане по-назад, Клои не пропусна възможността да направи същото при гостуването си при Анди. Типично за клана Кардашиян е да демонстрират пищните си форми, но Клои видимо е прекалила, избирайки този плътно прилепнал тоалет с натрапчив леопардов мотив.

Е, явно това не беше достатъчно првокативно за горката Кло и „леопардовото” й дупе трябваше да лъсне до главата на Анди Коен. Картинката е просто чудна. В стил Кардашиян, разбира се!








 

More All fashion