Следва

Любов: Честита годишнина за Пинк и колко е мило да е мил съпругът ти

Брак за Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм!

Още ненарадвали се на фантастичното произведение на Atelier Versace, в което англичанката Роузи Хънтингтън-Уайтли се появи на червения uилим на "Златен глобус" 2016...

Други преди 8 години

Още ненарадвали се на фантастичното произведение на Atelier Versace, в което англичанката Роузи Хънтингтън-Уайтли се появи на червения uилим на "Златен глобус" 2016, вече имаме нов повод за радост, примесен с доза лека, но благородна завист. Освен великолепната рокля на великолепно тяло, Роузи във въпросната вечер носи и чисто новичък пръстен-многокаратник.

Напълно неслучайно кацнал на "онзи" пръст на хубавицата, по всичко личи, че пръстенът е годежен, и няма нищо странно - след пет години любовни отношения, моделът най-накрая най-вероятно е чула от гаджето си, актьора Джейсън Стейтън, предложение да стане дама на ръката и сърцето му. Няма да е първо "да" за екшън героя, но какво пък, толкова сладки са тези двамата като двойка, че сто процента ще са величествени и като булка и младоженец. А и от втори опит глава не боли, казват.

More Други