Следва

Шалът е голям

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Актрисата се появи на наградите Critics’ Choice Awards в меко казано странна рокля. Фактът, че тоалетът на Лаура...

All fashion преди 8 години

Лаура Хедок, придружена от два джоба

Актрисата се появи на наградите Critics’ Choice Awards в меко казано странна рокля. Фактът, че тоалетът на Лаура покрива 90% от тялото й, съвсем не е притеснителното в случая. Това, което извади очите ни, са огромните висящи джобове, пришити отпред.

Събитието е първата поява на Хедок на Червения килим, след като бременността й напредна. Само преди месец тя роди дете на Сам Кланфин и някои смятат, че двата джоба символизират именно новопоявилия се член на семейството.

Вероятно е така и макар и посланието да е хубаво, а момичето още повече, роклята не е. И всичко това по вина на тези два джоба.

Ким Кардашиян с почетно място в селекцията и този вторник







Че Ким Кардашиян рядко уцелва добрия стил, въпреки някои доста сполучливи ансамбли, не е новина, но поне сме свикнали да я виждаме с грим и прическа, дори когато отива до магазина. Ето защо последните папарашки снимки успяха да ни шокират – по домашен клин, бяла тениска, висок сандал с връзки и палто с косъм съпругата на Кание Уест си спретна мини-трип по улиците на Бевърли Хилс. Мислейки си, че ще остане незабелязана като нахлузи бейзболна шапка и сложи типичните за Холивуд големи черни слънчеви очила, Ким очевидно е добила смелост да се появи на публично място в този си вид. Явно майчинството не се отразява добре както на елементарния усет за спретнатост на Кардашиян, така и на общия й вид – изморени очи, тъмни кръгове от недоспиване... Кой е казал, че звездите не са хора и не могат да изглеждат като нас след тежък ден и неполноценен сън?

Новата визия на Джъстин Бийбър










Папараци хванаха Джъстин Бийбър по пътя му за концерта на рапъра Брайсън Тилър.
21-годишната звезда неведнъж е споделял, че не се страхува да прави драстични промени в стила си. Е, дано е също толкова уверен и в поемането на риска да изглежда нелепо – което е налице.

Джъстин е изрусен и носи косата си на малка опашка. Но това съвсем не е всичко. В добавка имаме светли дънки, съчетани с огромния и широк плетен суитчър и предвид младите му години - някой друг видим недостатък по лицето. Ако нещо може да се нарече грозно, то това Бийбър в този му вид. 

Очертанията на Лейди Гага по пастелната рокля





Изненадващо елегантен е изборът на поп певицата за официалния обяд на номинираните за Оскар 2015, който се състоя вчера в Бевърли Хилс. Роклята в пастелно розово с великолепен женствен силует е специално създадена за Лейди Гага от лейбъла Siriano и всичко би било съвършено, особено изящно в гръб, ако очертанията на изпълнителката не разваляха цялостната картина. Линията на бюста е изцяло развалена от твърде сплескващата го предна част, а нещата можеха да изглеждат прекрасно само с един оформящ сутиен или друго изпитано средство. Жалко за това, а и за някои други добри стил решения на Гага напоследък. Помним чудесната Versace oт нощта на Глобусите само преди месец!
 

More All fashion