Следва

Един от тези решава всичко!

#mycalvins. Чисто новата рекламна кампания на Calvin Klein с Бийбър, Дженър... и още

Няколко часа по-рано днес на официалната страница на Calvin Klein в социалната мрежа се появиха първите кадри...

All fashion преди 8 години

Няколко часа по-рано днес на официалните страници на Calvin Klein в социалните мрежи се появиха първите кадри от мащабната рекламна кампания #mycalvins пролет/лято 2016.

От тийзърите е видимо, че ръководство на марката не се задоволява само с едно лице, а наема почти десет, в това число много популярните Джъстин Бийбър и Кендал Дженър.

На първия промо кадър, публикуван в интернет, не случайно е Бийбър. Тийн идолът е дал идеята на криейтива за тази кампания:

„Нося бельото на Calvin Klein от години и винаги съм се надявал един ден да имам тази чест да бъда лице на марката. Това беше моя мечта. Миналата пролет публикувах в Instagram снимка, на която бяха само по моя Calvin Klein и сложиш хаштага mycalvins. Ръководството на бранда бе впечатлено от моя пост и това колко положителни отзиви предизвика. Така започна нашето сътрудничество."
, обяснява Бийбър. 


Джъстин Бийбър

Що се отнася до Дженър, младата моделка подписа договор с Calvin Klein преди около година и също като Бийбър определя ангажимента като най-мечтания в кариерата й.

"Това е невероятно! Честно, това беше моята мечта! Всичките рекламни кампании на Calvin Klein са незабравими. Не вярвах, че един ден ще стана част от такива велики модели като Кейт Мос, Лара Стоун и Кристи Търлингтън."


Кендал Дженър

В новата кампания под хаштага #mycalvins взимат участие още гаджето на Робърт Патинсън - FKA, Аби Лий Кершоу, Кендрик Ламар и други знаменитости, най-вече модели и музиканти. Всеки от тях „се изповядва” какво прави и как го прави, докато носи Calvin Klein.


FKA


Кендрик Ламар


Аби Лий Кершоу


Fetty Wap


Саския де Брау

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.