Следва

Show me your bag! ViewSofia и The Mall обявяват имената на поредните участнички

Just Like "Керъл". Или как да се облечем като във филма

Три седмици преди Оскарите, най-звездното, модно и въобще грандиозно кино събитие на годината, освен да...

Shopping преди 8 години

Три седмици преди Оскарите, най-звездното, модно и въобще грандиозно кино събитие на годината, освен да стискаме свободни палци на прекрасния Леонардо ДиКаприо, посвещаваме енергия и труд на една чисто фешън категория - костюмите, онази много важна част от образите, която ги прави вечни в паметта на времето.



Кейт Бланшет е абсолютно удивителна в последния филм на Тод Хейнс "Carol", базиран на романа "Цената на солта" от Патриша Хайсмит. И поради най-разнообразни фактори, дългоочакваният филм има цели 6 номинации за Оскар. Един от факторите обаче, нас истински ни вълнува и това са костюмите, дело на небезизвестната дизайнерка Санди Пауъл.

Във филма Бланшет заема ролята на богата съпруга и майка от Ню Джърси, Каръл, смачкана от социалните лимити през 50-те години на миналия век и постоянно недоволна от съпруга си(Кайл Чандлър). Историята се променя, когато по време на коледното пазаруване с дъщеря си, Каръл среща двадесет и няколко годишната Терийз, с която по-късно започва любовна афера.

Историята е въздействаща, начинът на заснемане също, но, смеем да спорим, че без безкомпромисния стайлинг, загатващ всяка една част от характера на героинята, крайният ефект едва ли би бил същият. И затова, днес разглеждаме отблизо всеки един елемент от подходящия за Каръл аутфит в галерията горе>>
И ще направим същото и с останалите номинирани в категория костюми - "Пепеляшка", "Завръщането", "Момичето от Дания", "Лудия Макс: Пътят на яростта".




 

More Shopping