Следва

"Зулендър 2" вече е на подиума! Отговори и спечели страхотни награди!

Б като Библия, Б като Блог: Handmade Love!

Докато писахме този материал, признаваме, ужасно ни се допи вино и сме обладани от идеята да унищожим кутия с шоколадови бонбони, или за Бога торта, шоколадова, с малини...

All About Life преди 8 години

В навечерието на Св. Валентин навярно всеки втори средностатистически мъж в България (и не само) си казва: „Пак ще ми одерат кожата с този букет рози в неделя! На всичкото отгоре жената пак няма да е доволна“. И докато Той се чуди какво да измисли, за да изненада нежната си половинка, Тя, вечно недоволната, ще си каже: „Уфф, моят пак ще прояви „въображение“ и ще ми купи рози“. Хайде стига! На празника на любовта единствено Купидон, заради лекия си винен унес, може да си позволи да помрънка малко повече. И ако си истински влюбен няма да имаш нужда нито от дебел портфейл, нито от чудеса от храброст, за да я накараш да се чувства специална. И не само, за да улесним максимално мъжката част от населението, но и за да провокираме Теб, нежната му половинка, да помечтае за романтика в навечерието на Св. Валентин, сме събрали нашите топ предложения, вдъхновени от блоговете, за най-желаните любовни жестове. Докато писахме този материал, признаваме, ужасно ни се допи вино и сме обладани от идеята да унищожим кутия с шоколадови бонбони, или за Бога торта, шоколадова, с малини...

Сладкиши
Повярвай, няма нищо по-секси от мъж в кухнята. Запретнал ръкави, хванал уверено ножът, всичката мускулна маса е съсредоточена в големите му силни ръце... Да, ние жените така гледаме на мъжа пред печката. А ако ни приготви и сладкиши, обещаваме да сме му верни, предани и напълно отдадени до гроб. Така че запретвай ръкави и се впускай в кулинарни приключения. Триш Класен от goodhousekeeping.com вече е направила селекция спиращи дъха и провокиращи слюноотделянето десерти за Св. Валентин. И макар да липсват точно описание на продуктите и рецептите, това не би могло да те спре да й направиш сладки за празника, нали? Ето го нашето сладко вдъхновение.

Писмо в бутилка
Манди Фишър ни подсеща за вечната класика – любовно писмо в бутилка. За целта се нуждаеш от цветен лист, панделка, връв, сърчица, камъчета и познай – буркан, стъкленица или шише. Разбира се, добре е да не е биреното от вчера, постарай се да е по-луксозно. Останалото ще намериш в подробното видео, което блогърката от momtrends.com се е постарала да заснеме, за да ти даде упътване.

Секси бельо
Да си го признаем – покупката на секси бельо е 6-ца от тото и за мъжа и за жената. Тя ще се почувства секси и желана, а Той ще я види по бельо! Освен това Мария от theskinnyconfidential.com се е постарала да направи чудесна селекция, която е достъпна за пазаруване онлайн. Какво чакаш?

Цвете от хартия
Пак ще отидеш до будката с цветя и ще пожелаеш на цветарите всичко най-хубаво в утрото на Св. Валентин, нали? И за да не си скубеш косите и портфейла за иначе прекрасния букет от рози, който ти се върти в главата всеки път когато се сетиш за празника, то ето малка идея как да й подариш цвете, което никога няма да увехне. Направи го от хартия, молив, гумичка, а за целта следвай стриктно съветите на Ники от blogher.com.

Сложи масата
Мъжете може и да не вярват, но жените се впечатляваме най-силно от малките жестове, като да сложат масата вечер. Пък ако я вдигнат и измият чиниите... Но за да не опорочаваме празника на любовта – ето какви съвети и насоки ще ти даде Лорън от laurenconrad.com. Специално сгъната салфетка – като роза, плик или сърце, и няколко малки акценти на масата – ваза с цветя, свещи или картичка, могат да накарат всяка дама да се почувства специална.

Card me
И не на последно място, ако решиш да се придържаш към класиката – изненадай я с ръчно правена от теб картичка. За да ти дадем идеи прибегнахме отново до блога на Лорън - laurenconrad.com. Нашият съвет е, след като направиш единствената по рода си картичка за любимата – скрий я някъде, където ще я намери сама – в джоба на палтото й сутринта, в дамската й чанта, в колата... Помисли и действай – гаранция избраницата на сърцето ти ще се изненада и ще стоплиш душата й. А нима не е точно в това смисълът на празника?



 

More All About Life