Следва

C-block се включват отново в „Обичам 90-те“

Детска София: Нов анимационен сериал ’Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ по Дисни Ченъл България

Новият анимационен сериал “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ще стартира на 22 февруари, от 17:10 часа, по Дисни Ченъл България...

 

Events преди 8 години

Новият анимационен сериал “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ще стартира на 22 февруари, от 17:10 часа, по Дисни Ченъл България – новите епизоди ще се излъчват през седмицата в същия час.

“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ разказва историята на Маринет и Ейдриън - ученици в прогимназията, избрани да спасят Париж от акумасите - зли същества, които превръщат нормалните граждани в армия от супер злодеи! С помощта на своите магически създания, наречени квами, двамата ученици се превръщат в Калинка и Черен Котарак - безстрашни супер герои, които се борят срещу злото, забъркват се във вълнуващи приключения из улиците и покривите на Париж, без да подозират за тайната самоличност на другия.



“Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ е японско-френско-корейски анимационен сериал, продуциран и анимиран от Zagtoon и Method Animation, в ко-продукция с Teio Animation, SAMG Animation и SK Broadband.
Ексклузивен епизод на сериала “Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ може да видите на Disney.bg и в YouTube канала на Дисни Ченъл.

Дисни Ченъл България:
Дисни Ченъл е с 24-часово съдържание, подходящо за цялото семейство и насочено към деца от 6 до 14 години. Каналът предлага популярни сериали като Виолета, „Остин и Али“ и „Лив и Мади“, и оригинални филми на Дисни Ченълкато „Плажен Тийн Филм“ или „Зоуи и магическото приложение“. Дисни Ченъл България е дом и на „Междузвездни войни: Бунтовниците“, сериал, произведен от LucasFilm, както и на други популярни анимационни сериали като „Финиъс и Фърб“ и „Тайните на Гравити Фолс“.

Съдържанието на Дисни Ченъл засяга теми, които помагат на децата да се изправят пред предизвикателствата на израстването, насърчават ги да вярват в себе си и да следват мечтите си, и да прекарват време със семейството и приятелите си.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?