Следва

INSTAGRAM моменти... СТАРТ на новия фешън сезон. С някои любими моменти от стария

Днес си купихме: 4 красиви неща за сладко бонбонен Свети Валентин

Може би е от наближаващия романтичен празник, или пък просто момичешкото в нас се обажда гласно, но днешният шопинг ще е розов, приятен по кукленски и чаровен...

Shopping преди 8 години

Може би е от наближаващия романтичен празник, или пък просто момичешкото в нас се обажда гласно, но днешният шопинг ще е розов, приятен по кукленски и чаровен, въпреки огромното наличие на бонбонени цветове. Всичко накуп, или, може би, по един единствен сладък елемент на визия, няма особено значение, стига да се забавляваме. И нека не забравяме, че именно това е предназначението на модата - да забавлява.

Да видим!

Стартираме с основата, а именно роклята. Днес тя идва в бебешко синьо, polka dot мотив и дължина над коляното. Кройката й е вечна, така че определено заслужава инвестиция в гардероба ни. Независимо дали ще я носим като част от бонбонения ни аутфит, или като самостоятелен акцент, роклята с лекота си проправя път сред новите ни пролетни решения. 

 


Рокля Gant, 425 лева, allinone.bg

Лекото плетиво е чудесно решение за всеки сезон, а нашият избор залита по розовото на Red Valentino.


Пуловер Red Valentino 137.5€, theoutnet.com

Slingbacks моделите бяха изключително актуални през изминалите два сезона, а както се очертава, ще бъдат и през пролет/лято 2016. Затова насочваме очи към един от любимите ни модерни в момента брандове за обувки Sophia Webster, където PVC и ярки тонове се сработват повече от добре.


Обувки Sophia Webstwer 185€, heoutnet.com

Какъв по-добър завършек на днешния шопинг от бледорозови кръгли очила с етикет Prada? С ретро очарованието си те наистина внасят един по-различен завършек на визията.


Очила Prada 181€, theoutnet.com 

More Shopping