Следва

Петъчен ШОПИНГ: Черно! Черно! Черно!

Денят, в който срещам любовта... с аромат на SPA и диви праскови

Разменяме си поредното плахо намигване преди да забием очи в устните на другия. Щипем се с поглед...

All fashion преди 8 години

Вълнението преди първата среща не може да се опише с думи, а със сърцетупи. Силата на този момент се доближава до интензитета на сътворението, на Големия сблъсък, до Божественото начало... В тези първи моменти пеперудите се борят за въздух в стомаха на всеки, който се осмели да отвори сърцето си. И когато то затупти в любовния ритъм на безвремието, идва големият въпрос – какво да облека? А после и още по-ужасният – къде да излезем?
В месеца на любовта ViewSofia, Avon, Елена и Венета идват на помощ като събират 4 двойки на 4 перфектни локации за първа среща или отпразнуване на Свети Валентин и много, ама много пеперуди, въздишки и споделени погледи.
Идеята за последната ни вълнуваща дестинация е на Венета от EdgyCuts, която разбира от мода и от срещи, любовни срещи. Ето как се озовахме в салон за масажи и бяхме омаяни от любовта, която се усещаше във въздуха и етеричните масла. Той и Тя се държаха за ръце и се гледаха в устните – за блясъка и мекотата на нейните отново се погрижи Avon и True Colour Perfectly Matt. Реализацията и организацията са на View Sofia.

Боже, ще ме види по халат! Дали бе уместно да приема покана за SPA процедури и масаж за влюбени?! Беше, разбира се, та ние сме влюбени и това е първата ни среща. Дали не избързвам? Късно е да го мисля толкова, защото той стои на съседната кушетка до моята. Гледа ме мълчаливо и право в лицето, и ми се усмихва. И аз му се усмихвам. Разменяме си поредното плахо намигване преди да забием очи в устните на другия. Щипем се с поглед.

Какво ли мисли за мен, когато ме гледа така съсредоточено в устните? Дали смята, че са нежни, с цвят на дива праскова? Искаше ми се да ги запомни точно такива, затова избрах съвършенството и не рискувах – сложих си нюанс Perfectly Nude от True Colour Perfectly Matt на Avon. Исках да съм максимално естествена и свежа за първата ни среща - нищо натрапчиво и ексцентрично, само аз в най-чиста форма. Затова избрах и устните ми да са перфектно естествени и сочни, като дива праскова.  О, не откъсва очи от тях. И ме държи нежно за ръка преди да започне масажът.

Лежим един срещу друг, разменяме си само въздишки и боцкащи погледи и мълчим. Нима има нещо, което да трябва да си кажем в този момент – устните ни нашепват безмълвно любов повече и най-романтичните сонети на света. А в стаята се носи ухание на ароматни масла. Защо ли реши да ме изненада със SPA процедура? Сигурно, за да ме накара да се отпусна и да се почувствам специална. Как знае от какво имах нужда? От неговия поглед, от кадифеното докосване на пръстите му, от масаж и от аромат на масла и любов. Прекрасно е, не мога да си представя по-вълнуваща първа среща. Вече дори не ми е неловко, че съм по халат. Дори и най-изумителната бална рокля нямаше да може да побере всичката страст и емоции, които се борят да пробият кожата ми и да се превърнат в звезден прах. Магично е и единствено ръцете му, които са се вплели като бръшлян в моите, ме държат стъпила на земята. Летя и гравитирам около себе си и него. И съм лека като перце. Знам че аромотерапията има пръст в това, но той стои зад моето окриляване. Той, очите му, ръцете му и устните ми с цвят на дива праскова. И съм само ефир, облечен в любов и обожание.

Модели: Диана@Ivet Fashion и Жак@Ivet Fashion
Грим: Алина Манова, професионален гримьор на Avon България
Устни: Avon, True Color Perfectly Matte, цвят 
Perfectly Nude
Коса; Vogue Vision Митко Дамов за View Sofia
Стайлинг: ViewSofia / Габриела Желева
Фотограф: ViewSofia / Александър Михайлов
SPA Студио: Инерджи Фитнес & СПА Център

Ето това бяха нашите романтични и вълнуващи първи любовни срещи – на ледената пързалка, под звездите, в ресторантчето на ъгъла и в SPA студиото. Признаваме, изживяхме всяка една описана емоция и се чувстваме по-влюбени от всякога... А вие?

 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.