Следва

Test Drive: Когато новият PureBOOST X влезе в гардероба ни: Габи

The Positive Energy Of The City: Радослава

Нямало нищо по-хубаво от лошото време ли? Има, разбира се – позитивната нагласа на хората по улиците, енергията на местата...

All fashion преди 8 години

Нямало нищо по-хубаво от лошото време ли? Има, разбира се – позитивната нагласа на хората по улиците, енергията на местата, в които като слънчеви снопи се събират онези, носещи светлина и жизнерадостност същества, които те шамаросват с усмивка и просто не можеш да подминеш безразличен.
И, за да те заредим ударно с огромна доза енергия, срещаме те с 4 от най-позитивните момичета на София, вдъхновени от най-новите супер готини цветни, удобни и вечни adidas PureBOOST X, с които смело и стилно дефилират по улиците на града. Защото всичко е енергия, всичко е любов и енергия...
#iamthepositiveenergy #adidasrunning.



Нашата градска версия на Покахонтас със спортни обувки и суитчър. Красива дълга коса, очи, които те стоплят с леко намигване и 24-каратова усмивка, която ни зареди за дни напред. Това е Радослава, която се обръща и на Ради, и на Слава, и която е сред най-готините мацки, които можем да срещнем по софийските улици. Влюбихме се в жизнерадостното й отношение към живота, във финото й излъчване и красота, а фактът, че е отговорен редактор на едно от любимите ни светски списания ни респектира и ни кара да я гледаме с буквички и обожание още повече. Това е Ради или Слава, или Радослава, която е най-сладкото и усмихнато същество, което срещнахме тази седмица.

V.S. Имаш ли ритуал за позитивно зареждане сутрин?
Р. Отварям прозореца, усмихвам се и благодаря на Господ за всичко което съм, за това, че близките ми са добре, както и че ме е изпратил в семейство, което не спира да прави добри дела, без очаквания за отплата.

V.S Кажи ни тайната си - ти си енергична и щастлива през целия ден, искаме и ние!?
Р. Влагам смисъл в много малки неща, които ме правят щастлива. Например, когато изпусна стотинка на улицата не се навеждам да я взема. Представям си как някой я намира и се усмихва. След това и аз се усмихвам.

V.S Вдъхновениeто долита от... ?
Р. Пролетта, слънцето, усмихнатите хора :) !

V.S Как поддържаш висок тонус?
Р. С кафе, работа и готини приятели.

V.S Къде изчезваш, когато реалността ти досади?
Р. При баба ми и дядо ми... Там, където думата „дом“ намира пълен смисъл.


V.S Когато кажем позитивен и енергичен се сещаш за...
Р. Една приятелка, Екатерина се казва. Има някакъв нестихващ оптимизъм в нея.

V.S Подари ни песен вместо лале.
Р. „Мой стих“ - Нели Рангелова.

V.S - Разсмей ни - разкажи ни виц.
Р. Не помня нормални вицове. Всички, за които се сещам са или мръсни или съдържат черен хумор и ме е срам да ги разкажа :) .

V.S Ако всичко е любов ти си...
Р. Нейното олицетворение.

V.S Какво закуси?
Р. Сухар и чаша топла вода :) .

V.S В момента мечтаеш за...
Р. Слънчев зелен двор, пълен с животинки и една малка плетена масичка, на която всяка събота да изпивам сутрешното си кафе.

#iamthepositiveenergy #adidasrunning
Помниш ли страхотните adidas PureBOOST X, за които вече писахме в Item Of The Day? Ето точно колко неустоими са и как пасват на готини и позитивни хора в градски условия.  А дали си спомняш Цветина и Кристина?


Забележка*
По време на снимките не пострада нито един чифт спортни обувки. Приликите с действителни усмихнати лица не е случайна!

More All fashion