Следва

Днес си купихме: Февруарски райета

Стил урок на седмицата: Райето, как да го обичаме!

В разгара на лятото обобщихме техниките за миксиране на принтове, а днес, в разгара на модната седмица есен/зима 2016, говорим за райето...

All fashion преди 8 години

В разгара на лятото обобщихме техниките за миксиране на принтове, а днес, в разгара на модната седмица есен/зима 2016, говорим за райето - универсалният мотив, който едва ли някога ще напусне подиума и гардеробите ни.

Вчера си купихме четири прекрасни неща в райе, днес - как да го носим. С всичко!

Всичко в подробности и примери, четем долу...

Като част от цялото

В 21 век райето се счита за неутрално и замяната на белия/черния/сивия тишърт с него не прави впечатление. Затова в дните, когато нормкор ни звучи като единствената добра идея за преживяване на дългия ден, днешният ни герой става една чудесна основа за джинсите и палтото.

От глава до пети

За тази визия дозата кураж е необходима, или поне за улиците на София. При комбинирането на райета от глава до пети, като тук важи и миксът между хоризонтални/вертикални райета и различната им широчина, добър съвет е да се придържаме към малко по-стегнатия вид, не прекалено кежуъл. Защото, знаете, вероятността да заприличаме на клоун винаги я има, макар и да е малка.

С различен принт

Райе с принт със сигурност е смел ход, но пък веднъж усвоен добре, резултатите са повече от страхотни. Комбинацията с леопард/флорален мотив говори за висш пилотаж в модните експерименти, но в случай че търсим нещо по-меко като внушение, придържането към сходна цветова гама работи без грешка, независимо колко точно принта приютява визията ни.


 

More All fashion