Следва

8 начина да поддържаме остротата на ума

3+3 въпроса към едно градско момче: Момчил Шишков

Factuaw срещу МОМО или кой е Момчил Шишков?

All About Life преди 8 години

Днес е хладен мартенски ден, в който имахме нужда от свеж полъх със сгряващо внушение. Уверени в добрия си нюх, не се бавим, а ви срещаме с един адски симпатичен млад мъж, новооткрит диамант в сферата на музиката и изобщо изкуството.

Момчил Шишков е само на 20 години, идва от Пловдив, ужасно приятно ухилен е и се радва на страхотен успех  с голямата си страст - диджейството. Едва на 15 застава зад пулта, за да се изкачва все по-нагоре, с все по-готини идеи.

Досега нашият млад герой вече е издал над 15 продукции за български и чуждестранни лейбъли, а стилът му е толкова цветен и раздвижен, че трябва да бъде чут, за да добиете представа за уникалния му почерк. Любовта на Момчил към музиката като цяло не му позволява да се ограничи в едничък жанр. От него можем да очакваме както funk и swing, така и hip-hop. Изключително често пуска в тези стилове, главно когато е в Пловдив, където е познат под прякора MOMO.

Но той има още едно лице – това, което излиза наяве, щом се развихри в House музиката. Псевдонимът, под който пуска електронна музика, е Factuaw.

Тъй като младите, амбициозни и успели хора са ни любими, нямаше как да пропуснем да ви доближим малко повече до личността на този чаровник, който е така заразително позитивен, че нямаме съмнения, че ще „разболее“ и вас!

V.S. Как се роди страстта ти по музиката?
М.Ш. С редовното докосване до нея, както всички други човешки страсти. Всяко едно парче, което ми е въздействало емоционално по някакъв начин, още от ранна детска възраст до ден днешен допринася за тази страст. Имаше повратен момент, навлизайки в продуцирането на музика, започнах да я осмислям и усещам много по-ярко, всеки детайл ти прави впечатление и придобива смисъл, слушането на музика се превръща в съвсем ново, невероятно, пъстро изживяване и удоволствието от него се умножава многократно.



V.S. Какво те вдъхновява да твориш?
М.Ш. Най-голямо вдъхновение получавам по време на дадено парти или концерт, там се усеща най-силно енергията на музиката, всички присъстващи са на една вълна и емоция и ти се приисква и ти да създадеш нещо, което би въздействало по същия начин.

V.S. Кое е най-любимото ти място?
М.Ш.  По принцип съм на мнение, че ако си с правилните хора в правилния момент, мястото няма значение, но ако трябва да избирам, бих казал - на брега на морето.

V.S. А какво се случва, когато слезеш от сцената - кое е твоето най-запомнящо се изживяване напоследък?
М.Ш. Преди няколко месеца скочих с парашут, пожелавам го на всеки!

V.S. Ако София беше песен, коя щеше да е?
М.Ш. Както хората, така и градовете имат повече от едно лице, така че ще дам две песни: Jeremy? - Fake Fruits и ПИФ - Този ден.

V.S. Кой е най-ценният урок, който си научил за скромните си 20 години?
М.Ш. Да се оглеждам хубаво, за да не изпускам хубавите неща, защото те са навсякъде около нас, и да се опитвам да променям лошите, защото те също са навсякъде около нас. Накратко - да се стремя към щастие.



Тук има още една щедра порция от Момчил, този път под формата на страхотни миксове! Enjoy! Градът е голям и талант дебне отвсякъде!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.