Следва

Всички носят: Лика на Хилъри Клинтън

LFW: Пореден триумф. J.W Anderson есен/зима 2016-17

От Ню Йорк за около 24 часа полетяха стотици фешън хора към следващата от сезона модна седмица, тази в Лондон...

All fashion преди 8 години

От Ню Йорк за около 24 часа полетяха стотици фешън хора към следващата от сезона модна седмица, тази в Лондон. Директно от там идва и поредната много силна колекция на J.W Anderson, която показваме в пълнота. 

За есенно-зимната си колекция 2016 Джонатан Андерсън казва, че oпорната му точка е "Идеята за модерно коктейлно облекло" и предизвикателството, което носи, имайки предвид в каква посока всъщност твори дизайнерът.

Визиите са предимно от две части, а голяма част от мини полите идват с големи обемни къдри, придружени от широки трапецовидни топове от неопрен. Както се и очаква, всичко носи това чудновато впечатление, което е и разпознаваемия стил на Андерсън. Цветовата гама е ярка и силно декорирана - оранжево, червено, жълто, синьо и зелено, придружени от черно-бели флорални мотиви, кожени къдри, шипове и капси, както и много ципове.

Сред ансамблите от две части (пола/топ, панталони/яке) се забелязват и рокли с дължина над глезена и прилежно закопчани копчета в черно или сребристо, които да допълнят колекцията от леко нелепи съчетания, за които приемаме, че са част от чара на един от най-обичаните и облични в момента дизайнери.

 

 

More All fashion