Следва

Pop-art миди!

Страхотни на парти: звездите по пижама на гости на Dolce&Gabbana

"Марш в леглото!", изкомандваха Доменико Долче и Стефано Габана холивудските звезди, които не си и помислиха да не слушат...

All fashion преди 8 години

"Марш в леглото!", изкомандваха Доменико Долче и Стефано Габана холивудските звезди, които не си и помислиха да не слушат.

Джесика Алба
, Никол Ричи и Камила Бел се нагласиха в пижами и се явиха по нощите в пентхауса на холивудския хотел Chateau Marmont, луксозният сборен пункт на дизайнерското парти. Адски весело, но факт - самите дизайнери не успяха да се появят на собствения си празник (дуетът е ужасно зает с подготовката на съвсем скоро предстоящото ревю на Dolce&Gabbana в Милано), затова бяха назначили за разпоредител на копринената вакханалия известният писател и колумнист Дерек Бласбърг.

Който видимо е на ти с веселбите - боят с възглавници между Попи Делевин и Джоан Смолс, например, е закачка, изцяло режисирана от него. Един приятен тон за радост от живота, отлично илюстриран от Инстаграм профила на Дерек.

На снимката горе: Камила Бел


Рейчъл Зоуи


Попи Делевин и Джоан Смолс


Ники Пени


Никол Ричи


Дженифър Майер


Наоми Кембъл



Джейми Чънг


Селма Блеър


Емили Ратайковски


Джесика Алба



Кели Сойер


Дерек Балсберг


Попи Делевин

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.