Следва

Какво ще кажеш за малко екзотика? Ризото със скариди за вечеря!

Седмичен ХОРОСКОП - 11.4 – 17.4

Предстоящата седмица ще бъде отбелязана с изобилие от благоприятни комбинации между планетите, от които Меркурий ще бъде най-активен...

Astro преди 8 години

Предстоящата седмица ще бъде отбелязана с изобилие от благоприятни комбинации между планетите, от които Меркурий ще бъде най-активен.

Първият аспект на Меркурий, достигащ своята кулминация във вторник, е секстил с Нептун. Тази комбинация отговаря на потребността от откровен, приятелски обмен на идеи, желание за диалог и алтруизъм. В края на този ден кулминира още един забележителен аспект - тригон Венера-Марс, който предоставя уникална възможност за възстановяване и развитие на всякакви отношения, както и сключването на споразумения. Обърнете внимание на втората половина на деня във вторник и на сряда сутринта - би било жалко да пропуснете такава рядка възможност за придобиване на надеждни партньори.

Следващите два благоприятни аспекти са с Юпитер, в четвъртък, и в неделя с Плутон. Меркурий ще образува най-хармоничната фигура от три планети - Голям Тригон. Тези дни са много благоприятно време за всякакви преговори, презентации и рекламни кампании на всички нива, особено в областта на икономиката, финансите и международните отношения. Възможно е в този период да бъде обявено създаването на нови мащабни международни споразумения или създаването на нови съюзи и коалиции.

Разбира се, през седмицата не всичко ще върви абсолютно лесно и гладко. От благоприятните дни отпадат понеделник и четвъртък сутринта. Но това е само заради концентрацията на няколко напрегнати аспекти на Луната (в понеделник) и началото на втората четвърт на слънчево-лунния цикъл (в четвъртък сутринта).
През почивните дни, особено в събота, биосферата ще се намира в хармонично състояние.

ОВЕН 21.03 – 20.04

През първата половина на тази седмица ще се активизират чувствата, сега може по новому да погледнеш на партньора си. Това ще добави динамика във връзката ти, ще се увеличи привличането помежду ви. За да се активизира този процес е препоръчително да направиш нещо по-специално с любимия човек, например, да отидете някъде, където никога не сте били или просто да изненадаш с нещо своята половинка. Този период е подходящ и за нови запознанства. Но не ползвай приятелите си като посредници по този пикантен въпрос. Направи първата стъпка самостоятелно, в този случай, шансът за успешно запознанство и необичайна романтична среща е доста по-висок.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

При Телците, на първо място, най-вероятно, ще стои темата за финансите и материалните проблеми. Това са добри дни за печелене на пари, както и за харчене на пари. Материалните неща ще ти доставят в този период голямо удоволствие. Ето защо, дори пазаруването в магазина ще ти носи радост. Освен това, може да избереш продукт, който да отговаря на най-строгите изисквания по отношение на естетика и качество.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица твоята задача е да направиш така, че личният ти живот да не пречи на твоята кариера. Разбира се, Близнаците винаги искат да бъдат обичани, така че сутрин да закъсняват за работа. Но постарай се все пак да инвестираш част от времето за личен живот, в полза на кариерата. Не забравяй, че великите и успешни личности са били големи мечтатели. Така че, е време да започнеш да превръщаш мечтите си в реалност.

РАК 22.06 – 23.07

Независимо от факта, че ще бъдеш много уверен в своите способности, може да страдаш, ако не обмислиш предварително всичките си действия. По време на този период, дори най-незначителният провал може да те обърка и отдалечи от целта. Ето защо, постарай се изненадите през тази седмица да бъдат по-малко.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Животът ти започва да се променя. Най-вероятно ще престанеш да общуваш с хора, които само те дърпат надолу. Твоят характер се променя, дори и тялото, чувстваш се творец на себе си и своя образ в този свят, и разбира се на образа в огледалото. И въпреки, че много хора няма да те разбират и ще гледат на теб като на безумец, в действителност, ще станеш част от тези, за които не съществува думата невъзможно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тази седмица ще бъдеш много активен и буквално ще кипиш от енергия. Добро време за нови планове и създаване на условия за тяхната реализация. Не се обезсърчавай и не отлагай - ако си решил да правиш нещо, направи го сега. Ако си бавил дълго време някакви дела или решения, тази седмица е най-доброто време за тях. Съдбата ще те подкрепя и всичко ще върви добре с нужното постоянство.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Твоята основна цел през тази седмица - подобряване на съществуващите отношения. Именно от твоите действия ще зависи краят на конфликтите. Трябва да положиш усилия и да се помириш със своите опоненти. Бъди уверен в себе си и не прибързвай събитията. Шансът ситуацията да са подобри и в отношенията да се върне хармонията е голям. Намирайки компромисни решения и на теб самия ще ти стане много по-леко.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица няма какво да наруши ритъма на твоя живот. На работното място, всичко ще бъде тихо и спокойно. Едва ли ще привличаш вниманието, така че можеш да се отпуснеш и да не се претоварваш с работа. Що се отнася до любовните отношения, в този период, ще имаш достатъчно време, за да отделиш повече внимание на любимия човек.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В началото на седмицата Стрелците ще бъдат настроени оптимистично. Най-силно ще се прояви при тези, които преживяват период на влюбеност. Очакват те много приятни изненади, нови преживявания. През този период може да ходиш на концерти, театри, изложби. Ще те обземе чувство за лекота и невероятна свобода. Съпружеските отношения ще се съживят и ще можеш да видиш партньора си в нова светлина, да откриеш в него качества, които не си забелязал до сега. Средата на седмицата е благоприятен за ремонт и почистване на дома.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01


През тази седмица трябва да мислиш за своето обкръжение. Именно покровителство, благородство и загриженост за ближния, трябва да бъдат твоите послания. Както подсказва хороскопът необходимо е да направиш повече добри дела, при това не за себе си, а за другите. В действителност неблагодарните хора са много по-малко, отколкото си мислим, защото и щедрите хора не са толкова много.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

В началото на седмицата ще почувстваш прилив на сила, ще се появят нови идеи, възможности и желания, което ще те подтикнат към активни действия. Това е подходящ момент за всякакви инициативи, особено ако са свързани с работата. В личен план трябва да бъдеш себе си, защото някъде има някой, който имаме нужда от теб, точно такъв, какъвто си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Един от основните ти врагове през този период ще бъде твоя мързел. Но, заедно с мързела ще се появи и раздразнение. Особено при мъжете. Така че винаги мисли преди да кажеш нещо. Тази пауза ще ти помогне да избегнеш грешки и недоразумения.

More Astro