Следва

Избягай от стреса, ВЕДНАГА!

Love to quote: 8 зареждащи цитата от Еди Слиман за по-богата седмица

Иконата на днешната мода, талант, малко размисли и безумно добри фотографии... Това е днешното ни вдъхновение, което заслужава вниманието ни поне за седмица напред...

Celebrities преди 8 години

Икона на днешната мода, безспорен талант, който ни хвърли в размисли, и няколко безумно добри фотографии... Това е днешното ни вдъхновение, което заслужава внимание поне за седмица напред.

Той е Еди Слиман, човекът преобърнал представите ни за вкус, който не просто обичаме, а боготворим. Тази седмица обръщаме фокуса към загадъчната му личност с 8 откровени цитата и извадка от фотографиите му с подчертано калифорнийска естетика.

"Харесвам единствено луксозната мода. Трябва да решиш къде стоиш. Аз обичам добре изработените автентични дрехи, изящните кройки. Харесвам също така съня и фантазията за лукс, изключителността. Нямам никакъв интерес към бързата мода. Двусмислено е."

"С изгряването на интернет, модата наистина се превърна в част от глобалната увеселителна индустрия през последните 10 години и ще последва дигиталната еволюция на музикалната и филмова индустрия."

"Харесвам ритуала, литургията на добре направеното, емоционално модно дефиле. Тази страна на модата никога не би ме изтощила. Котешката пътечка е чиста антропология, нещо като езотеричен криптиран парад. Със сигурност може да се замени, но липсата й ще се усеща. "

"Сексът не е тема във фотографиите ми. Би бил единствено във връзка с романтиката и понякога уязвимостта. Напълно очевидно, фотографиите говорят за щастие или за търсенето на такова."



"Когато творях, в главата ми беше образът на Джими Хендрикс и ми беше изключително трудно да намеря кльощави инди черни деца, които да носят дрехите ми. Спомням си как веднъж едно от тях ми каза, че му се е налагало да смени скини джинсите си с широки такива в метрото преди да се прибере вкъщи, за да не си навлече неприятности в квартала."

"Дейвид Бауи беше най-големият мъжкар в града. Джагър, в сравнение, бе като тираджия."

"Модата е някак си чисто и просто необяснима."



"Открих Лос Анджелис в края на 90-те. Градът не бе в най-добрата си форма, но мен ме грабна веднага. Има нещо почти призрачно в него, вибрираща митология, която намирам по-скоро вдъхновяваща."



More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 10 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 7 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.