Следва

Make It Happen... 100 години красота, 100 години Maybelline

Как ще запомним Жените с главно Ж

Рубриката ни събуди много позаспали духове и бе повод за десетки спорове, безспорно. 

Celebrity beauty преди 8 години

Да, за същите онези жени става дума – красивите, магнетични и очарователно привлекателни. В продължените на 4 седмици си говорихме с тях по женски. Споделихме 24 часа от един произволно избран ден, в които се потопихме в техните бюти ритуали. Рубриката ни събуди много позаспали духове и бе повод за десетки спорове, безспорно. Но именно така се раждат истините, нали? Освен това интервютата ни родиха не е едно и две признания, които ни накараха да се замислим и които ще помним дълго...

(На снимката горе Никол Станкулова*)

Мария Илиева
Офис в чантата


V.S.: В чантата си носиш още...
М. И.
Гланц за устни, лаптоп и фирмен печат (смее се). Общо взето е един мини офис. Рядко може да ме видите с малка чанта.

Никол Станкулова
Не е перфектна


V.S. Какъв е ключът към перфектния ти външен вид?
Н:
Никога не съм перфектна. Гримът ми винаги е асиметричен, косата ми е хаотична – но никога не си позволявам да се вманиачавам в дребни детайли.

Николета Лозанова
Съжалява за силикона


V.S. Ако беше с 10 години по-млада?
Н.
Към днешна дата заявявам, че ако бях с 10 години по-млада, нямаше да си сложа силикон в гърдите. И съветвам колебаещите се да не го правят - след 10 години ще съжалят.

Дария Симеонова
Самокритична е


V.S. Най-много харесваш в себе си... защото…
Д. По-лесно ще ми е да отговоря на въпрос: “Най-малко харесваш в себе си…”

Ася Капчикова
Какво я промени


Спортът, който промени живота ти, е..
А.К.:
Фитнесът и пилонът!

Бориса Тютюнджиева
Обича се!


V.S. Най-много харесваш в себе си... защото...
Б. Всичко! Аз се обичам, дори и с недостатъците си, защото виждам как с времето успявам да се справям с тях. Човек трябва да има самочувствие и да вярва в себе си и това е нещо, в което много малко хора могат да ме надминат. Човек трябва да умее да се обича и харесва, за да може да го прехвърли и на хората около него. Разбира се, че не съм перфектна - и аз нося много недостатъци, товари от миналото, които всеки ден напомнят за себе си, но вътрешната ми сила винаги е била много по-силна от травмите, през които съм минала. Както един близък приятел казва: Shit happens. Така че обичайте се, за да Ви обичат!

Ралица Паскалева
Педантична е към дезинфектантите


V.S.: В чантата си носиш още...
Р.П.: Всички възможни дезинфектиращи продукти, които са на пазара. Изключително педантична съм за тези неща.

Мика Стоичкова
H2O, много H2O


V.S. Какъв е ключът към перфектния ти външен вид?
M. Много вода, ама много. Колкото и нереално да звучи е истина. И аз не вярвах, докато не започнах да пия поне 2 литра вода на ден. Кожата ми се промени.

Очарователната ни поредица, в която най-красивите жени в родния шоубизнес ни споделят своите ритуали за съвършен външен вид, нямаше да изглежда така без удивителния BioCELL Collagen, който се препоръчва за подобряване състоянието на ставите и кожата. Великолепен продукт, наличен в добрите аптеки, който горещо препоръчваме!
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя