Следва

Комбинезон: С навити ръкави, кожено миди и черни чехли

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Звездите сигурно са полудели тези дни... Кайли краде, Ким излиза по бельо, а Мадона кара ко-ле-ло!

All fashion преди 8 години

Неостаряващата Парис

Вчера разгледахме няколко кадъра от най-обсъжданото събитие за изминалите няколко дена - фестивалът Coachella. Стилът е подчертано бохо, мини дължините са на почит и признаваме, че макар и да не е точно в нашата естетика, очарованието му е налице. Изключения обаче винаги има, като този път това е Парис Хилтън. 35-годишната риалити звезда е неуморима, поне по отношение на стайлинг. По подразбиране, той често е зле съчетан, шарен и с потресаващи аксесоари. Тук тя е с пъстра макси рокля с прещедро деколте, черни пантофки, тиара със звезди и, забележете, слънчеви очила посред нощ.

Бельото е на почит

Бельото, пижамите и всичко около тях са много добър избор за настоящата пролет, но в случая на Ким, нещата са малко по-екстремни. На разходка вчера в Исландия, госпожа Уест се показа с дълго кожено палто, ботуши от последната колекция на съпруга й и оформящо бельо - два чифта под формата на боди, облечени едно върху друго. Скандалната знаменитост дори публикува пост в блога си, гласящ; "Обичам да нося оформящо бельо. А когато искам да се чувствам наистина сигурна, нося по два чифта наведнъж."
Остава ни само да се надяваме, че това няма да се превърне в последната глупава тенденция, заформена от слепите почитатели на Ким...

Кайли Дженър – крадлата на визии

Вече ви показахме екстравагантния бански на Кайли на фестивала Coachella. Оказа се обаче, че тази визия вече е виждана някъде... И то къде! В Instagram профила на новозеландската блогърката Брит Дей (Brit Day), която е доста популярна. И не само аутфита беше плагиатстван от Брит, а и целият стайлинг, дори и прическата.
Да, Instagram може да бъде невероятно място за черпене на фешън-идеи, но на някой като Кайли не отива да повтаря чужди женски визии...особено, ако момичето има хиляди последователи!

 

Brit Day

 

Мадона, това ти ли си?!

Из улиците на Лондон Мадона кара колелото си най-спокойно сред всичките забързани хора. И как иначе?! Едва ли някой дори е предположил, че това е кралицата на попа.
Облечена в огромен анцуг и яке с мъжки размери и захлупила главата си с качулка, суперзвездата е неузнаваема.

More All fashion