Следва

Хапвай и отслабвай! Точно 13 закуски под 100 ккал

Седмичен ХОРОСКОП - 25.4 – 1.5

През тази седмица Меркурий, в четвъртък, ще започне да се движи ретроградно, а Венера, в събота, ще премине в Телец...

Astro преди 7 години

През тази седмица Меркурий, в четвъртък, ще започне да се движи ретроградно, а Венера, в събота, ще премине в Телец.

Следва да се отбележи, че Меркурий ще се присъедини към цяла група от ретроградни планети в този момент: Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон. Такъв брой ретроградни планети е доста рядко явление. Ретроградността ще придаде на процесите, свързани със съответните планети, специални свойства: настъпват периоди на забавяне, връщане в миналото, особено недоработените ситуации, носене на отговорност за допуснати грешки и др. По време на ретроградността възниква необходимост от повторно преработване или, в случай на грешка, дори промяна на посоката на действие.

На фона на другите планети забележима активност ще проявява Венера. Заедно с прехода в Телец, в събота, в течение на седмицата, тя последователно ще формира второстепенни напрегнати аспекти с Марс, Юпитер и Сатурн. Тези комбинации показват, че производителността, вниманието и личната инициатива ще бъдат затруднени или ще се намират под натиска на обстоятелствата, провокирайки умора и раздразнение. Ето защо, ако изведнъж не възникнат неотложни проблеми, се препоръчва да не се бърза с започването на нови дела и да се ограничи общуването - изчакващата позиция, колкото и да е странно, ще бъде по-конструктивна.
Събота и неделя, с изключение на събота сутринта, обещават благоприятна за отдих и общуване с близките хора ситуация, която не би била излишна след края на работната седмица.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тези дни са дадени за емоционално съживяване и пикници с приятели. Овните са готови за любов, при това свободна, без правила и без ангажименти. Така че може да се влюбиш от пръв поглед. Добър период да излезеш от инертното състояние и да промениш нещо.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Транзитът на Слънцето през твоя знак ще засили в теб такива черти като самодостатъчност, гордост, желание да бъдеш забелязан, интерес към себереализация, фокусиране върху собствената си персона и личните дела. Ще се открояваш във всеки колектив, околните ще се съобразяват с теб. Ще бъдеш изискващ и популярен. В събота, овен Слънцето, ще започне да те покровителства и Венера. Тя ще те дари с красота и чар, ще засили естетическия ти усет и ще те направи изключително привлекателен в очите на другите хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В началото на седмицата, най-вероятно ще се почувстваш уморен от шумния и забързан живот и ще ти се иска малко да се отпуснеш, да останеш насаме със себе си. Желателно е, да намериш такова място, където ще можеш да се оттеглиш от външния свят и спокойно да обмислиш събитията от последните дни. Това е добро време за духовни практики. Четенето на мантри или молитви сега ще бъде по-полезно, отколкото в други дни. Планирайки за понеделник или вторник посещение на сауна, ще можеш прекрасно да си отдъхнеш и да подобриш здравето си. В края на седмицата може да почувстваш нарастване на сексуалните потребности. Ако не разполагаш с постоянен партньор, в този период може да поставиш началото на романтично приятелство.

РАК 22.06 – 23.07


Без никакво съмнение прилагай на практика творческите си планове и нестандартни идеи. Ситуацията може да улесни приемането на сериозни и отговорни решения. Вслушай се в съветите на колеги или роднини. Опитай се да преразгледаш отношенията си с любимите хора, възможно е да си започнал да предявяваш към тях прекомерни изисквания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Лъвове ще бъдат ангажирани с бизнес и светски събития. Ще придаваш голямо значение на своята тежест в обществото и на професионалния авторитет. Трябва да общуваш с успешни хора и да се занимаваш с тези неща, които удовлетворяват твоето честолюбие. Ако срещнеш успех и признание, похвали себе си. Значи, през изминалия месец си се потрудил добре и си направил всичко по силите си. Ако в събота някои от твоите надежди не се оправдаят, ще се наложи да започнеш всичко отначало и да го направиш по-добре, отчитайки допуснатите в миналото грешки.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Всичко, което се случва с теб през тази седмица, ще бъде закономерен резултат от предишни действия, извършени от теб. Така че се приготви да жънеш това, което си посял. Дори ако обстоятелствата не се развиват в твоя полза, не забравяй, че няма непоправими ситуации и че даже от най-трудната ситуация винаги може да се намери изход.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В този момент сърдечните дела ще ти изглеждат най-важни. Това ще бъде най-правилното решение от твоя страна, тъй като любовните отношения изискват внимание. Ще бъдеш в състояние да поговориш открито с партньора си за нещата, които те безпокоят и да решите какво да правите по-нататък. Не се страхувай от твърде много романтика и признания в любов - това ще бъде на мястото и искрено.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Успехът в деловата сфера през тази седмица ще бъде по-скоро скромен, но пък проблемите и неприятностите ще те подминават. Ето защо, ако не очакваш подаръци от Съдбата и умееш да се задоволяваш с малко, ще имаш всички основания да се радваш на живота. Плюс това отношенията ти с любимия човек ще се подобряват с всеки изминал ден.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Приключва периода на постоянен стрес и настъпва време да се отпуснеш и отдъхнеш. Постарай се да не си създаваш нови предизвикателства и последващо героично преодоляване. Подобряват се отношенията с близките, особено, ако през тази седмица започне съвместен семеен отдих. Очакват те изненади, така че възползвай се от благоприятните възможности, които обещава тази седмица. Чувството, че си мотивиран, че си победил мързела и си намерил воля да направиш нещо полезно, е уникално.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Опитай се да контролираш ситуацията в работата, за да не пропуснеш важните събития, които могат да повлияят на бъдещото ти развитие. През тази седмица много ще зависи от това доколко внимателен и съвестен си. При решаването на проблеми, свързани с личния живот, прояви независимост и не слушай съветите на никого.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Заедно с минаващите покрай теб хора и автомобили трябва да следиш и ... за себе си. Защото прекалено много Водолеи ще бъдат настроени за любов, секс, флирт, или любовни приключения. Водолеите са едни от първите, които официално откриха пролетния сезон с призива: Влюбвай се във всичко, което се движи! Хубавото и лошото вървят заедно, но едното винаги преобладава. Дори на учениците преди ваканция им поставят контролни задачи, затова възприемай неблагоприятните дни като "контролно пред празниците" и не забравяй, че след тях винаги следват благоприятни дни.

РИБИ 20.02 – 20.03

Обърни внимание на своите емоции и действай така както ти подсказва интуицията. Препоръчително е да стоиш настрана от хора, които са ти неприятни, както и от ситуации, които ти причиняват безпокойство или безпричинна тревожност. Колкото по-внимателен и разумен бъдеш, толкова по-спокоен ще бъде животът ти и толкова по-малко проблеми ще имаш.

More Astro