Следва

"Жажда" взе наградата на публиката за "Най-добър филм 2016" на фестивала в Линц!

Двойници и баби превземат кухнята на MasterChef тази вечер

Днес от 21:30 часа Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев ще посрещнат своите малки двойници в кухнята на MasterChef...

Events преди 7 години

Днес от 21:30 часа Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев ще посрещнат своите малки двойници в кухнята на MasterChef. В битката да приготвят истинско изкуство в чиния и то за кратко време, най-добрите хоби-готвачи в България ще получат интересно предложение от детските образи на строгото и справедливо жури. Мъниците ще вложат цялото си въображение, за да подготвят изненада на кулинарите под формата на 15 продукта от склада, които да съставят кутията на MasterChef.

Патешко магре, диня, рогозка за суши, бонбонки теменужки, каперси, нар, морска сол, пурички, праз, шоколадов крем, печурки, доматен сос, спанаксушени череши, люти чушки, булгур, масло, кафява захар, олио, краставица и картофи са асортимента, с който мини двойниците на журито ще предизвикат въображението на играчите. Как претендентите за титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лв. ще комбинират произволните продукти в гурме чиния и ще се поддадат ли на сладките и люти коментари на децата, зрителите на bTV ще разберат тази вечер.

Тестът за креативност ще пренесе шефовете в детството, а участниците ще върне директно в първи клас с темата „Любимото ястие на баба”. Детските снимки на Виктор, Андре и Петър, съчетани с избора между телешко с доматен сос, говежди роладини с картофени кнедли и червено зеле или толумбички с компот от малини и ягоди ще сюрпризират деветимата хоби-готвачи. Условията неочаквано ще се променят и осем от тях ще готвят едно и също, а един ще опита да се открои с най-трудната чиния. Кой ще отиде на MasterClass и кои трима – на стрес тест, ще стане ясно в понеделник от 21:30 часа в MasterChef по bTV.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.