Следва

Слънчеви целувки

Test Drive: Да поведеш борба срещу портокаловата кожа... и да спечелиш!

Месец след като скъсахме кутиите на най-големия враг на целулита, смело заявяваме, че още утре ще обуем късите си панталонки, напук на дъждовната прогноза. 

Body преди 7 години

Времето за плаж и море е далече, но не й това за късите панталонки и рокличките. Да не говорим, че всяка вечер сваляме излишната суета и оставаме само по дихание и кожа до любимия. А в идеалистичните ни представи думата целулит е не просто мръсна дума, а анатема! Без да се вайкаме излишно, бързо намерихме решение - потъркахме заканливо ръчички и се сдобихме с най-новата иновация за борба с портокаловата кожа - Elancyl Slim Design. Изпробвахме го, при това покрихме три възрастови групи - 20, 30 и 40 години, за да видим дали ЕГН-то играе толкова решаваща роля, когато става дума за целулит и неговото отстраняване. Признаваме, в началото се спогледахме с известно съмнение, когато опаковките на Elancyl Slim Design дойдоха в редакцията, но 10-на дни по-късно всяка една от нас започна да споделя впечатленията си. Буквално се фукахме на коя кожата беше по-гладка! Месец след като скъсахме кутиите на най-големия враг на целулита, смело заявяваме, че още утре ще обуем късите си панталонки, напук на дъждовната прогноза. Защото искаме да се изфукаме! Всъщност, май вече го правим...

Елена, 45 години

Разхождам погледа си по витрините с летните колекции и погледът ми шари по късите дължини и банските костюми. Умът ми отскача в някоя синьо-зелена лагуна и се настройва за коктейл, който се намира направо в сочен кокосов орех. Една абсолютно заслужена почивка от бизнеса на мама 24 часа, седем дни в седмицата, съпруга и работеща жена. Не че се оплаквам, но времето, с което разполагам като всички нормални хора, колкото и да го разтягам, все не достига. В редките промеждутъци предпочитам да грабна някое ново заглавие на Мураками и чаша късо кафе и да се скрия от света, поне за половин час.
От всичко дотук излиза, че времето за спорт не успява да се вмести в програмата ми. Нито каланетика, нито тай-чи и това, че веднъж в седмицата се сещам за йога изобщо не може да спадне към активния начин на живот. Това означава, че за да се погрижа за тялото си ми е нужно балансирано хранене и някое вълшебство, което да се занимае с кожата ми. С онези неприятни участъци, които напомнят за портокалова кора. И независимо колко обичам плода, го предпочитам в плодовата си салата.

Наскоро приятелка ми сподели, че е изпробвала крем против целулит, който не е просто поредният загряващ крем, с който да се залъгвам, че постигам резултати.  С удоволствие изпробвах Elancyl Slim Design и установих, че се разнася с финес, покрива кожата ми, попива лесно и бързо без да я утежнява. В края на първата седмица кожата ми започва да става все по-гладка. Поглеждам се в огледалото, за да съм сигурна, че не съм се заблудила. Не, истина е. Кожата ми е загладена и това, освен че се вижда, се и усеща на допир. Казах ли, че погледът ми вече шари по късите дължини? Има защо!

Миглена, 31 години

Далеч не съм от мързеливките, които чакат всички наготово. Класическа зодия Дева. Грижата за тялото върви паралелно с грижата за всичко останало - дом, работа, домашни любимци... Но въпреки това, колкото и често да намирам време за спорт и да се качвам зад волана "само в спешни случаи", желаният ефект - перфектно гладко дупе и бедра, все още бяха мисия невъзможна. До момента, в който в редакцията се заговори за новия Elancyl Slim Design. Бързо разпределихме тубичките и се заехме да тестваме продукта. Започнах да нанасям крема всеки ден - сутрин и вечер след баня. В началото ме очарова приятният матов ефект с бляскави частици, който е видим веднага и с просто око. Казах си: "Дори и да няма ефект, поне ще имам по-бляскава кожа". Текстурата на крема е мека и топяща, бързо съхнеща и не омазнява кожата. В началото дори чувстваш леко охлаждащ ефект, който напомня за стягане. Паралелно с нанасянето 2 пъти дневно на Elancyl Slim Design продължих с познатия ми делничен режим - работа, йога, колело и срещи с любимите хора. Хранителната ми програма ежедневно включва както основно плодове и зеленчуци, така и големи количества шоколад и сладкиши (всеки си има слабости!). 10-на дни след като за първи път бях повела военни действия с целулита забелязах промяна, видима промяна в структурата на кожата ми. Казах си: "Да бе, да!", но о, ДА! Бедрата ми станаха по-гладки и стегнати дори при натиск. Сещате се, онази портокалова кожа, която се получава, когато седнеш, беше започнала да се топи. Продължих да нанасям фината текстура на крема до момента, в който буквално не изцедих и последната капка живот от опаковката, след което не издържах и отидох до най-близкия козметичен магазин, за да се сдобия с нова. Дами, ефектът е видим и далеч не се простира само до кожата. Ефект има и върху самочувствието ви! Вече нямам търпение да облека банския си...

Александрина, 22 години

Казват че всичко е с годините - от разбитото сърце, до проблемите с кожата. Ако ви е странно, че двете стоят в едно изречение, значи не знаете колко тежко може да е за една млада жена да облече къса рокля и да се шокира от появата на първите петна целулит. Да, малки досадни точици, които сякаш вчера ги нямаше... Дали? Е, и младите също плачат. Но само до момента, в който започнах да ползвам Elancyl Slim Design. Когато разбрах, че ще участвам в Test Drive ме обзе еуфория. Нямах търпение да стартирам антицелулитната програма. Признавам, очаквах едва ли не още с първите нанасяния да видя резултат. Когато на втория ден скандалните дупчици по кожата ми бяха все още там, изпаднах в тиха истерия. Въпреки това, продържих да използвам Elancyl Slim Design всеки ден. Кожата ми беше значително по-мека на допир, гладка и с матов отблясък. Спрях да се взирам като луда в огледалото и да проверявам как е целулитът ми днес. Но преди няколко дни грейна слънце и извадих от архива любимия ми дънков гащеризон. Облякох го и се постарах да не се вторачвам толкова в огледалото, но явно не бях толкова силна! Elancyl Slim Design обаче очевидно бе! Гладка, нежна и сияна - точно такава беше кожата ми. Гледах и не вярвах. Като кученце, което си гони опашката, започнах да се въртя, за да се убедя с очите си, че отражението не лъже. Неусетно кремът беше свършил чудото. Чао-чао, портокалче! Смело и безотговорно нахлузих кецовете и хукнах на кафе с приятелки. Не искам да чувам повече нито за разбито сърце, нито за проблеми с кожата. Мисля че няма й да ми се наложи!

More Body